Членот Х последен пат беше виден како...

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
Marick14 последен пат беше виден како: Учествува во конверзација, пред една минута

мислам дека се управиле со следењето:giggle
може и тема си нашле заедничка...:zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: Marick14 and melpomena

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Marick14 последен пат беше виден како: Учествува во конверзација, пред една минута

мислам дека се управиле со следењето:giggle
може и тема си нашле заедничка...:zelen
доста заеднички работи увидов мегу вас..:sreken ...не е лошо и вие да си ги видите :giggle

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
доста заеднички работи увидов мегу вас..:sreken ...не е лошо и вие да си ги видите :giggle

ај ај мели сега не се вади...:sreken
може не ви тргна темата за оние помагалата ...:rofl ама нешто ви тргнало.....

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
ај ај мели сега не се вади...:sreken
може не ви тргна темата за оние помагалата ...:rofl ама нешто ви тргнало.....
:rofl од кај знаеш мори,баш за тоа ми кажуваше,односно ми кажа дека сум слабо упатена,и да не отварам тема за која не сум доволно упатена,ми докажа дека тој е поупатен и тој требало да ја отвори,јас сум го преварила....а ти не верувам дека си толку упатена за мене на форумов,изгледа си имате увидени некои работи мегу вас,а јас пак сирота демек тек совети ви давам :D

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Вие мене ќе ме умрете. :D Уште сега си знам што ќе ми пишува на спомен плочата. :rofl
епитафот ти е спремен одамна,во прва прилика ако дозволиш,ке го напишам во темата за алманахот која никако да мрдне,поарно епитафи да отворев,а се мислев,не дека не....се плашев само од твоја реакција...ама веке не се плашам :sreken...и немој да си ја отворил пред мене :mad: :igra