Авионски линии и билети

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Најмалку шест нови авионски линии со владини субвенции ќе бидат отворени оваа година (најверојатно од октомври), најави денеска премиерот Никола Груевски.

Во наредните недели Владата ќе објави повик за авиокомпании кои ќе добијат субвенции.

- Веруваме дека нема да пропадне овој меѓународен повик и дека ќе има интерес од некои од компаниите, така што некаде најдоцна од оваа есен ќе почнат нови линии и со тоа аеродормот ќе добие поголем број на патници, поголем промет и граѓаните на Македонија ќе имаат можност да добијат повеќе дестинации со нискотарифни летови - рече Груевски.

Мене ме интересира дали некој бил на Тенерифе со авион од Приштина или Софија и колку е билет од таму?

airplane-13372.jpg

Snow

Староседелец
29 април 2012
677
440
1,073
Марс
Најмалку шест нови авионски линии со владини субвенции ќе бидат отворени оваа година (најверојатно од октомври), најави денеска премиерот Никола Груевски.

Во наредните недели Владата ќе објави повик за авиокомпании кои ќе добијат субвенции.

- Веруваме дека нема да пропадне овој меѓународен повик и дека ќе има интерес од некои од компаниите, така што некаде најдоцна од оваа есен ќе почнат нови линии и со тоа аеродормот ќе добие поголем број на патници, поголем промет и граѓаните на Македонија ќе имаат можност да добијат повеќе дестинации со нискотарифни летови - рече Груевски.

Мене ме интересира дали некој бил на Тенерифе со авион од Приштина или Софија и колку е билет од таму?

Отвори ја прикачената датотека 9378
Провери по интернет..
Некако најди ја страната на аеродромот во Скопје/Охрид и побарај сигурно има.

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Провери по интернет..
Некако најди ја страната на аеродромот во Скопје/Охрид и побарај сигурно има.

Баш преку низ не сакам. Најскапи билети имаме во Европа и затоа ги одбегнувам нашите аеродроми. Затоа сакав некој да сподели искуство дали бил преку Приштина или Софија. А кај нас ако одиш преку агенција на Тенерифе си завршил работа. :D

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,282
9,124
1,683
прво нека направат домашна авиокомпанија...