Не,принзавам со LadyInPink бевSugar последен пат беше виден како:Учествува во конверзација, пред една минута
Aristokrat последен пат беше виден како:Учествува во конверзација, пред една минута
Ааааа има тука нештоооо
Не,принзавам со LadyInPink бевSugar последен пат беше виден како:Учествува во конверзација, пред една минута
Aristokrat последен пат беше виден како:Учествува во конверзација, пред една минута
Ааааа има тука нештоооо
InnaLaurie последен пат беше виден како:Учествува во конверзација, пред неколку секунди
4FUN последен пат беше виден како:Учествува во конверзација, пред една минута
Trouble не е детектив,она утнала струка треба да биде менаџер,се надевам дека ќе се сети да им прави конкуренција на Пеџа и Гроздан и да менаџира некој клубTrouble ко детектив е. Не може човек ни една порака да размени, а тоа таа да не го регистрира.
Да не си на мерак, Aristokrat само ми помагаше околу антивирусите...
Хах Незнам јас тоа, јас само си пишувам тоа што си гледамTrouble ко детектив е. Не може човек ни една порака да размени, а тоа таа да не го регистрира.
Да не си на мерак, Aristokrat само ми помагаше околу антивирусите...
Па нормално, не за џабе тренирав 8 години баскет да му е**м мајкатаTrouble не е детектив,она утнала струка треба да биде менаџер,се надевам дека ќе се сети да им прави конкуренција на Пеџа и Гроздан и да менаџира некој клуб
пошо ти го нема шпиунот сам морашJaMi последен пат беше виден како:Учествува во конверзација, пред неколку секунди