Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
ТВ
Серии и емисии
The Simpsons
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Teddy Picker" data-source="post: 125286" data-attributes="member: 1273"><p>Серија што почнала да се снима уште во 1989 мислам дека читав и до сеа има некаде 25 сезони. Немојте да филувате дека е анимирана па е за деца оти во неа има премногуу ситуации демек за возрасни испреплетени со комични и саркастични случки. Омилен лик секако ми е Хомер, и едноставно ќе кажам алал за продуцентите. Одвојував по 20мин дневно и ја следев на мтв ама откако почнаа првата сезона да ја даваат трети пат, почнав да ги симнувам епизодите. Некое мислење дали серијава вреди да се гледа? Знам дека не е наменета за деца со помала возраст ама донекаде сепак е детска па затоа имаат вклучено ликови од сите возрасти. Мене ме инспирира премногу и повторно ќе потенцирам да не ми фрлате хејтови овие повозрасните у стилот: па 16годишен си, како нема да ја глеаш. Серијава ми е замена за повеќето од оние за возрасни со некои ситуации од реалниот живот. Во неа е опишано буквално се’ околу нас, секоја случка и секој статус на човекот во општеството. Пренесува неверојатен број на пораки во една епизода кои ако ги следите се дел од нашето секојдневие и ни помагаат да се соочуваме со нашите проблеми. БТВ: Тоа шо го гледате на серијава не го применувајте дома! Да не бидам метафоричен ајде</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Teddy Picker, post: 125286, member: 1273"] Серија што почнала да се снима уште во 1989 мислам дека читав и до сеа има некаде 25 сезони. Немојте да филувате дека е анимирана па е за деца оти во неа има премногуу ситуации демек за возрасни испреплетени со комични и саркастични случки. Омилен лик секако ми е Хомер, и едноставно ќе кажам алал за продуцентите. Одвојував по 20мин дневно и ја следев на мтв ама откако почнаа првата сезона да ја даваат трети пат, почнав да ги симнувам епизодите. Некое мислење дали серијава вреди да се гледа? Знам дека не е наменета за деца со помала возраст ама донекаде сепак е детска па затоа имаат вклучено ликови од сите возрасти. Мене ме инспирира премногу и повторно ќе потенцирам да не ми фрлате хејтови овие повозрасните у стилот: па 16годишен си, како нема да ја глеаш. Серијава ми е замена за повеќето од оние за возрасни со некои ситуации од реалниот живот. Во неа е опишано буквално се’ околу нас, секоја случка и секој статус на човекот во општеството. Пренесува неверојатен број на пораки во една епизода кои ако ги следите се дел од нашето секојдневие и ни помагаат да се соочуваме со нашите проблеми. БТВ: Тоа шо го гледате на серијава не го применувајте дома! Да не бидам метафоричен ајде [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
ТВ
Серии и емисии
The Simpsons
На врв
Bottom