Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
ТВ
Серии и емисии
The Оriginals
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="True_Blood" data-source="post: 230863" data-attributes="member: 310"><p><a href="http://forum.crnobelo.com/members/arkantos.1768/">Arkantos</a> знаеш дека те обичам, ама научи се да прифатиш кога некој ќе каже критика за јадната, патетична, недефинирана, цмиздрачка, поборник за дождовните шуми Елена и ако веќе сакаш да го оспориш тоа, најди соодветен издржан аргумент, а не моментот дека се ложиш на неа, зашто е глупо и нема врска со нејзината патетика и очајност од улога.</p><p></p><p>Ќе се согласам со општата забелешка на сите погоре, дека серијава ( ТВД) ја направија права тралалајка.</p><p>Нема веќе возбуда, неизвесност, ликовите се претопуваат во крајности, па пак се враќаат на почеток...</p><p>Ако порано едвај чекав да дојде четврток, сега заборавам дека има нова епизода искочено.</p><p></p><p></p><p>А, новава серија се надевам, значи СЕ НАДЕВАМ, дека нема да биде тупаџиска, ќе има дешавки и најбитното Клаус ќе биде мадрфакер каков што и треба да биде!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="True_Blood, post: 230863, member: 310"] [URL='http://forum.crnobelo.com/members/arkantos.1768/']Arkantos[/URL] знаеш дека те обичам, ама научи се да прифатиш кога некој ќе каже критика за јадната, патетична, недефинирана, цмиздрачка, поборник за дождовните шуми Елена и ако веќе сакаш да го оспориш тоа, најди соодветен издржан аргумент, а не моментот дека се ложиш на неа, зашто е глупо и нема врска со нејзината патетика и очајност од улога. Ќе се согласам со општата забелешка на сите погоре, дека серијава ( ТВД) ја направија права тралалајка. Нема веќе возбуда, неизвесност, ликовите се претопуваат во крајности, па пак се враќаат на почеток... Ако порано едвај чекав да дојде четврток, сега заборавам дека има нова епизода искочено. А, новава серија се надевам, значи СЕ НАДЕВАМ, дека нема да биде тупаџиска, ќе има дешавки и најбитното Клаус ќе биде мадрфакер каков што и треба да биде! [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
ТВ
Серии и емисии
The Оriginals
На врв
Bottom