Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Спорт
Premier League 2017/18 (FA Cup, Carabao cup, Championship)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="existence" data-source="post: 367260" data-attributes="member: 621"><p>Манчестер Сити и официјално ја имаа најглупавата шампионска прослава (иако се вадат демек тоа само за реклама било). Никаков жар кај фановите, нити па нешто посебно кај играчите. И како да не ги кажеш дека се пластичен вештачки клуб?</p><p>PFA излегоа со тимот на сезоната 17/18 кој изгледа вака: </p><p style="text-align: center">de Gea</p> <p style="text-align: center">Walker---Otamendi-------Vertonghen----Alonso</p> <p style="text-align: center">Silva----------De Bruyne---------Eriksen</p> <p style="text-align: center">Salah------Kane------Aguero</p><p>Не знам само како Агуеро заслужи да биде тука. Пример можеше да биде лани или полани кога стварно растураше, годинава дури не е ни стандарден првотимец ама за да му се оддолжат изгледа за претходно. Фирмино на пример имаше многу посјајна сезона од него, Сане исто па дури и Заха мислам дека подобро се покажа сезонава.</p><p></p><p>Инаку последнве 10тина дена Хари Кејн јаде јак сеир затоа што во обид да го стигне Салах подадоа жалба до ФА да му го препишат нему голот на Ериксен против Стоук и ФА прифатија. Се колнеше дури и во ќерка му дека ја допрел топката за да биде гол. Ептен брука е тоа за некој што сака да биде најдобар стрелец. </p><p></p><p>Инаку во Чемпионшип само Волвс имаат сигурен пласман во Премиер. Кардиф(83), Астон Вила(82) и Фулам(79) се во борба за второто место кое води директно во Премиер. Борбата за плејоф е од 11то место па нагоре вклучувајќи ги Дерби, Шефилд Ј., Брентфорд, Бристол, Милвол, Мидлсброу. Мој тип е дека Кардиф ќе оди директно а Астон Вила преку плеј оф. </p><p>На долниот дел Сандерленд речиси сигурен патник во Лига1, борбата е помеѓу Бартон, Барнсли, Бирмингем, Болтон, Рединг па дури и Хал не се сигурни. Нотингем Форест преживеа и оваа сезона и сега веќе имаат нов сопственик кој што изгледа решил конечно да вложи нешто и да се купи некој играч наместо вечните Лихај, Менсиен, Ашкан, Марфи и слични ликови што со години се моткаат таму и играат ко во маало со другарите да се. </p><p>Лидс исто убаво почнаа сезонава и даваа надежи дека може ќе се вратат ама ништо и од нив.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="existence, post: 367260, member: 621"] Манчестер Сити и официјално ја имаа најглупавата шампионска прослава (иако се вадат демек тоа само за реклама било). Никаков жар кај фановите, нити па нешто посебно кај играчите. И како да не ги кажеш дека се пластичен вештачки клуб? PFA излегоа со тимот на сезоната 17/18 кој изгледа вака: [CENTER]de Gea Walker---Otamendi-------Vertonghen----Alonso Silva----------De Bruyne---------Eriksen Salah------Kane------Aguero[/CENTER] Не знам само како Агуеро заслужи да биде тука. Пример можеше да биде лани или полани кога стварно растураше, годинава дури не е ни стандарден првотимец ама за да му се оддолжат изгледа за претходно. Фирмино на пример имаше многу посјајна сезона од него, Сане исто па дури и Заха мислам дека подобро се покажа сезонава. Инаку последнве 10тина дена Хари Кејн јаде јак сеир затоа што во обид да го стигне Салах подадоа жалба до ФА да му го препишат нему голот на Ериксен против Стоук и ФА прифатија. Се колнеше дури и во ќерка му дека ја допрел топката за да биде гол. Ептен брука е тоа за некој што сака да биде најдобар стрелец. Инаку во Чемпионшип само Волвс имаат сигурен пласман во Премиер. Кардиф(83), Астон Вила(82) и Фулам(79) се во борба за второто место кое води директно во Премиер. Борбата за плејоф е од 11то место па нагоре вклучувајќи ги Дерби, Шефилд Ј., Брентфорд, Бристол, Милвол, Мидлсброу. Мој тип е дека Кардиф ќе оди директно а Астон Вила преку плеј оф. На долниот дел Сандерленд речиси сигурен патник во Лига1, борбата е помеѓу Бартон, Барнсли, Бирмингем, Болтон, Рединг па дури и Хал не се сигурни. Нотингем Форест преживеа и оваа сезона и сега веќе имаат нов сопственик кој што изгледа решил конечно да вложи нешто и да се купи некој играч наместо вечните Лихај, Менсиен, Ашкан, Марфи и слични ликови што со години се моткаат таму и играат ко во маало со другарите да се. Лидс исто убаво почнаа сезонава и даваа надежи дека може ќе се вратат ама ништо и од нив. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Спорт
Premier League 2017/18 (FA Cup, Carabao cup, Championship)
На врв
Bottom