Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Спорт
Premier League 2017/18 (FA Cup, Carabao cup, Championship)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="existence" data-source="post: 367128" data-attributes="member: 621"><p>Арсенал - Атлетико</p><p>Марсеј - РБ Салцбург</p><p>На Марсеј им се падна задачата да ги елиминира овие редбуловските тимови. Инаку ако и двата тима на РБ обезбедат пласман во ЛШ (или ЛЕ) едниот од нив ќе мора да се откаже од пласманот затоа што не е дозволено тимови со исти сопственици да се натпреваруваат во исто натпреварување по групи. </p><p>Арсенал во Русија очекувано, влегоа скроз изладени без жар да победат и таму. Примија два глупави голови после одбиени топки и на крај Елнени ги стави во сенка сите други и со две асистенции директно допринесе за намалување на притисокот од примање трет гол и после веројатно тежок бункер. Дани Велбек одличен дриблинг и дупли пас со Елнени, смирен финиш и повеќе ништо не е исто затоа што на 20 минути до крај ЦСКА треба да даде уште 2 гола за продолженија. На мечов потфрлија сите, Рамзи уште рано некаде 30-та минута при еден старт доби расекотина на ногата, прегеска видов докторите го средиле таму го шиеле го хефтале битно издржа 90 минути со расекотина на ногата. Вилшер го снема, скроз затаи, одбраната не можам веќе да ги критикувам, едно те исто излегува да зборам. Лаказет не би рекол дека потфрли со оглед на тоа што за тие 70 минути кои беше на терен имаа буквално 3 шанси кои му ги креираа. И ме нервира Венгер што не го остави човекот една утакмица да ја доигра, увек го заменува 60-70та минута. </p><p></p><p>За тоа фан-тв јас не ги пратам толку многу, обично може да пуштам да го слушнам тој Graham кој што ептен убаво зборува наместо досадните што само кенкаат и скокаат и мењаат мислење од утакмица на утакмица. Каков синдром имал Велбек, зашто да го исмеваат? Велбек си е талентиран дечко ама му фали завршницата и не можеш да си на сигурно со него. Некогаш може да има завршница ко сношти или ко тогаш со Јунајтед кога ги елиминираше од ФА буквално пред очи кога му ја собра на деГеа, ама може да промаши и гол од 2 метри, да промаши топка, да се сплетка во нозете и сл.</p><p></p><p>За двомечот со Атлетико поделени мислења, некои мислат дека баш во двомеч може да ги пројде Арсенал демек поправна утакмица има, други пак сметаат оти во финале е подобро оти Атлетико немаат шанса за поправен. Јас сакам само трофеј, финале или полуфинале со нив не ми е битно што е.</p><p></p><p>Деновиве нешто кружат гласини за Фелаини да дојде во Ливерпул ко замена за Емре кој дефинитивно си оди. И Јирген Клоп е она што треба да биде Венгер. Со малку пари направи јак состав, го засили убаво и ја стабилизира одбраната со Вирџил па здравје наредна сигурно ќе атакува на титула во ПЛ. </p><p>И кога го спомнав Ливерпул, Кутињо кој што си замина за да освојувал титули со Барса титула да не види освен оваа што и онака ќе ја освоеја и без него.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="existence, post: 367128, member: 621"] Арсенал - Атлетико Марсеј - РБ Салцбург На Марсеј им се падна задачата да ги елиминира овие редбуловските тимови. Инаку ако и двата тима на РБ обезбедат пласман во ЛШ (или ЛЕ) едниот од нив ќе мора да се откаже од пласманот затоа што не е дозволено тимови со исти сопственици да се натпреваруваат во исто натпреварување по групи. Арсенал во Русија очекувано, влегоа скроз изладени без жар да победат и таму. Примија два глупави голови после одбиени топки и на крај Елнени ги стави во сенка сите други и со две асистенции директно допринесе за намалување на притисокот од примање трет гол и после веројатно тежок бункер. Дани Велбек одличен дриблинг и дупли пас со Елнени, смирен финиш и повеќе ништо не е исто затоа што на 20 минути до крај ЦСКА треба да даде уште 2 гола за продолженија. На мечов потфрлија сите, Рамзи уште рано некаде 30-та минута при еден старт доби расекотина на ногата, прегеска видов докторите го средиле таму го шиеле го хефтале битно издржа 90 минути со расекотина на ногата. Вилшер го снема, скроз затаи, одбраната не можам веќе да ги критикувам, едно те исто излегува да зборам. Лаказет не би рекол дека потфрли со оглед на тоа што за тие 70 минути кои беше на терен имаа буквално 3 шанси кои му ги креираа. И ме нервира Венгер што не го остави човекот една утакмица да ја доигра, увек го заменува 60-70та минута. За тоа фан-тв јас не ги пратам толку многу, обично може да пуштам да го слушнам тој Graham кој што ептен убаво зборува наместо досадните што само кенкаат и скокаат и мењаат мислење од утакмица на утакмица. Каков синдром имал Велбек, зашто да го исмеваат? Велбек си е талентиран дечко ама му фали завршницата и не можеш да си на сигурно со него. Некогаш може да има завршница ко сношти или ко тогаш со Јунајтед кога ги елиминираше од ФА буквално пред очи кога му ја собра на деГеа, ама може да промаши и гол од 2 метри, да промаши топка, да се сплетка во нозете и сл. За двомечот со Атлетико поделени мислења, некои мислат дека баш во двомеч може да ги пројде Арсенал демек поправна утакмица има, други пак сметаат оти во финале е подобро оти Атлетико немаат шанса за поправен. Јас сакам само трофеј, финале или полуфинале со нив не ми е битно што е. Деновиве нешто кружат гласини за Фелаини да дојде во Ливерпул ко замена за Емре кој дефинитивно си оди. И Јирген Клоп е она што треба да биде Венгер. Со малку пари направи јак состав, го засили убаво и ја стабилизира одбраната со Вирџил па здравје наредна сигурно ќе атакува на титула во ПЛ. И кога го спомнав Ливерпул, Кутињо кој што си замина за да освојувал титули со Барса титула да не види освен оваа што и онака ќе ја освоеја и без него. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Спорт
Premier League 2017/18 (FA Cup, Carabao cup, Championship)
На врв
Bottom