Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Фамилија и семејство
Деца
Koлкава слобода треба да им се дава на децата?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="МериСелест" data-source="post: 224565" data-attributes="member: 1010"><p>Eве го мојот нов вовед со мои смислени реченици само ве молам да не ја загадуваме темата со непотребни работи.Ако може да се промени воведот,благодарам.</p><p></p><p><a href="http://forum.crnobelo.com/members/true_blood.310/">True_Blood</a> истото и јас го велам...но денешните деца не го почитуваат тоа правило...со родителот се однесуваат како со другар и многу често знаат да го задеваат на негова сметка...Прифакам да биде родителот и другар но сосема поинаков другар,не налик на оние со кои се дружиме...</p><p>Додека бев во Основно училиште многупати гледав девојчиња кои од излегување доагаа пијани на предавање...</p><p>А на прашање дали знаат твоите родители каде си?Одговор-ги излажав ке спијам кај другарка...</p><p>И кога подоцна бараат уште поголема слобода а родителите дознаат за нејзиното лошо однесување се лутаат зошто се казнети...</p><p>Значи да повторам...Никаква слобода на 12-13 14 години па и преку сила 15...Зошто не се оформени како личности...Се уште...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="МериСелест, post: 224565, member: 1010"] Eве го мојот нов вовед со мои смислени реченици само ве молам да не ја загадуваме темата со непотребни работи.Ако може да се промени воведот,благодарам. [URL='http://forum.crnobelo.com/members/true_blood.310/']True_Blood[/URL] истото и јас го велам...но денешните деца не го почитуваат тоа правило...со родителот се однесуваат како со другар и многу често знаат да го задеваат на негова сметка...Прифакам да биде родителот и другар но сосема поинаков другар,не налик на оние со кои се дружиме... Додека бев во Основно училиште многупати гледав девојчиња кои од излегување доагаа пијани на предавање... А на прашање дали знаат твоите родители каде си?Одговор-ги излажав ке спијам кај другарка... И кога подоцна бараат уште поголема слобода а родителите дознаат за нејзиното лошо однесување се лутаат зошто се казнети... Значи да повторам...Никаква слобода на 12-13 14 години па и преку сила 15...Зошто не се оформени како личности...Се уште... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Фамилија и семејство
Деца
Koлкава слобода треба да им се дава на децата?
На врв
Bottom