Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Кулинарство и исхрана
Готвење и рецепти
HerbaLife - Македонија
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Saladin" data-source="post: 8795" data-attributes="member: 272"><p>Морам малку контра бидејќи индиректен сведок сум бил на ова. Се` додека си зависник на некаков препарат па макар и приватен, нема фајде. Да речеме Хербалајф има некој вид на препарати (шејкови) кои благодарејќи на нив ти слабееш. Што ако во даден момент ги немаш? Се дешава тоа... Имам видено како луѓе имаат конзумирано од овие препарати и да, навистина слабеат. Но после 2-3 месеци имаат прекинатои се имаат вратено многу брзо на претходната состојба. Така да ти си обврзан да користиш нешто за да се одржуваш во форма. И нема супституција за тоа.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Saladin, post: 8795, member: 272"] Морам малку контра бидејќи индиректен сведок сум бил на ова. Се` додека си зависник на некаков препарат па макар и приватен, нема фајде. Да речеме Хербалајф има некој вид на препарати (шејкови) кои благодарејќи на нив ти слабееш. Што ако во даден момент ги немаш? Се дешава тоа... Имам видено како луѓе имаат конзумирано од овие препарати и да, навистина слабеат. Но после 2-3 месеци имаат прекинатои се имаат вратено многу брзо на претходната состојба. Така да ти си обврзан да користиш нешто за да се одржуваш во форма. И нема супституција за тоа. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Кулинарство и исхрана
Готвење и рецепти
HerbaLife - Македонија
На врв
Bottom