Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
ТВ
Серии и емисии
Game of Thrones
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Luckky" data-source="post: 321007" data-attributes="member: 437"><p>Мала дигресија во контекст на ликот на Станис - потполно го уништија. Знам дека многу работи не се прават според книгата oд различни причини ама малку иритира фактот што премногу се форисираат некои приказни додека други се осакатуваат. Конкретно зборувам за приказната на Станис кој важи за еден од најдобрите стратези во книгата, голем дел од работите се исфрлени, вакви непотребни - додадени а со тоа и целиот концепт за неговиот лик добива друга димензија и за на крај, ликот е адаптиран во..знаете веќе што.</p><p></p><p>Според книгите - "It may be that we shall lose this battle" - the King said grimly. "In Braavos you may hear that I am dead. It may even be true. You shall find my sellswords nonetheless." The King hesitated. "Your Grace, if you are dead -"</p><p> " - you will avenge my death and seat my daughter on the Iron Throne. Or die in the attempt.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Luckky, post: 321007, member: 437"] Мала дигресија во контекст на ликот на Станис - потполно го уништија. Знам дека многу работи не се прават според книгата oд различни причини ама малку иритира фактот што премногу се форисираат некои приказни додека други се осакатуваат. Конкретно зборувам за приказната на Станис кој важи за еден од најдобрите стратези во книгата, голем дел од работите се исфрлени, вакви непотребни - додадени а со тоа и целиот концепт за неговиот лик добива друга димензија и за на крај, ликот е адаптиран во..знаете веќе што. Според книгите - "It may be that we shall lose this battle" - the King said grimly. "In Braavos you may hear that I am dead. It may even be true. You shall find my sellswords nonetheless." The King hesitated. "Your Grace, if you are dead -" " - you will avenge my death and seat my daughter on the Iron Throne. Or die in the attempt. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
ТВ
Серии и емисии
Game of Thrones
На врв
Bottom