Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
ТВ
Серии и емисии
Doctor Who
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Jackal" data-source="post: 243991" data-attributes="member: 21"><p>Ако добро ја пратите серијата, ке сфативте дека секој Доктор е комплетно различен од претходните. Еклстон го имаше оној изглед " i dont give a fuck, i am brilliant " и беше одличен. Тенант беше оној сезнајко кој си го пикаше носто секаде. Тенант беше како оној професор што знаеше се но сепак правеше глупости и со учениците беше другар. Мет смит, да, стварно имаше тешка задача да го замени тенант но си ја одработи како треба. Мет беше оној доктор што остарил ама сеуште е дете што можи да се забележи од неговите реплики и гестикулации. Смит глумеше дете, безразлика колку беше стар.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Jackal, post: 243991, member: 21"] Ако добро ја пратите серијата, ке сфативте дека секој Доктор е комплетно различен од претходните. Еклстон го имаше оној изглед " i dont give a fuck, i am brilliant " и беше одличен. Тенант беше оној сезнајко кој си го пикаше носто секаде. Тенант беше како оној професор што знаеше се но сепак правеше глупости и со учениците беше другар. Мет смит, да, стварно имаше тешка задача да го замени тенант но си ја одработи како треба. Мет беше оној доктор што остарил ама сеуште е дете што можи да се забележи од неговите реплики и гестикулации. Смит глумеше дете, безразлика колку беше стар. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
ТВ
Серии и емисии
Doctor Who
На врв
Bottom