Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
ТВ
Серии и емисии
Doctor Who
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Jackal" data-source="post: 223405" data-attributes="member: 21"><p>Горд сум да кажам дека сум Whoоvian .. Ја открив серијава во 2006 или 2007 година и станав голем фан. Всушност ова е единствената серија што ја пратам 24/7. 7 серијали од 2005 до сега ми се гледани по неколку пати. Плус имам гледано нешто и од старите епизоди. Секој доктор си е посебен. Тенант беше предобар. Го имаше тоа британското ептен изразено прек него. Мет смит, 11тиот доктор ми станува се по омилен и поомилен.. На почеток беше малку чуден, не се снаоѓаше баш баш, може тоа беше аради него или пак заради сценариото но последнава сезона е се подобар и подобар. Придружничките на докторот, Ајми, Марта, Роуз, Клара се секоја приказна за себе.. Ке кажам дека иако Ајми имаше некако најслаба глума од другите сепка ми е најдобра. Шо да правам слаб сум на црвенокоси. Последната придружничка, клара и суфле грл ко шо ја викам е добра и имислам дека ке има добра иднина во Доктор Ху..</p><p></p><p>Првата епизода од второто полувреме на 7миот серијал ми беше една од подобрите епизоди досега шо сум ги гледал иако и последната шо излезе пред некој ден беше добра иако според критиките шо ги читав не беше баш добро прифатена. Посебно ме бендиса говорот на Докторот при крајот на епизодата..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Jackal, post: 223405, member: 21"] Горд сум да кажам дека сум Whoоvian .. Ја открив серијава во 2006 или 2007 година и станав голем фан. Всушност ова е единствената серија што ја пратам 24/7. 7 серијали од 2005 до сега ми се гледани по неколку пати. Плус имам гледано нешто и од старите епизоди. Секој доктор си е посебен. Тенант беше предобар. Го имаше тоа британското ептен изразено прек него. Мет смит, 11тиот доктор ми станува се по омилен и поомилен.. На почеток беше малку чуден, не се снаоѓаше баш баш, може тоа беше аради него или пак заради сценариото но последнава сезона е се подобар и подобар. Придружничките на докторот, Ајми, Марта, Роуз, Клара се секоја приказна за себе.. Ке кажам дека иако Ајми имаше некако најслаба глума од другите сепка ми е најдобра. Шо да правам слаб сум на црвенокоси. Последната придружничка, клара и суфле грл ко шо ја викам е добра и имислам дека ке има добра иднина во Доктор Ху.. Првата епизода од второто полувреме на 7миот серијал ми беше една од подобрите епизоди досега шо сум ги гледал иако и последната шо излезе пред некој ден беше добра иако според критиките шо ги читав не беше баш добро прифатена. Посебно ме бендиса говорот на Докторот при крајот на епизодата.. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
ТВ
Серии и емисии
Doctor Who
На врв
Bottom