Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
10 провокативни прашања: како ќе одговорите вие?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Mystique" data-source="post: 232882" data-attributes="member: 1302"><p><strong>1.</strong> <strong><span style="font-size: 18px">Б</span>и ја отфрлила таа можност. </strong></p><p><strong>2. <span style="font-size: 18px">Б</span>и отворила прифатилишта во сите краеви на светот за потполна грижа за деца со пречки во развојот. И да ги немам сите пари на светот ќе се стремам да го работам истото.</strong></p><p><strong>3. <span style="font-size: 18px">Д</span>а се плашам , но не од својата туку од онаа на моите најсакани. Единственото нешто кое ме загушува до болка е таа помисла и тој страв.</strong></p><p><strong>4.<span style="font-size: 18px"> Ж</span>алам што за многу битна работа ја излажав мојата мајка. Лекцијата е научена.</strong><em> Не си ги лажете родителите , не дека не знаат дека лажете , туку ви дозволуваат да мислите дека не знаат, само затоа што веруваат дека на крајот ќе се покаете и ќе ја научите лекцијата.</em> </p><p><strong>5. <span style="font-size: 18px">А</span>ко изгубам се што имам, тогаш тие кон кои би истрчала во прегратка не би биле тука. А сигурно дека знаат колку ми значат. </strong></p><p><strong>6. <span style="font-size: 18px">Ц</span>ело мое постоење би барала начин да станам смртна. Бесмртноста е повеќе проклетство отколку благослов.</strong> </p><p><strong>7.<span style="font-size: 18px"> Н</span>ие ќе одговориме „Не“ само затоа што луѓето во неа се оние кои нечинат... Прашајте ја земјата дали сме и ние по мерка... </strong></p><p></p><p></p><p></p><p><strong>8. <span style="font-size: 18px">Ќ</span>е плачам по 3 мин во прегратката на секој од моите најсакани.</strong></p><p></p><p><strong>9. <span style="font-size: 18px">С</span>амо ќе се шегувам на сопствена сметка. Гафовите се дел од моето секојдневие,и затоа сум секогаш добар материјал за некој тажен и намуртен да се изнасмее во гласови. </strong></p><p><strong>10. <span style="font-size: 18px">М</span>ојата совест.</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mystique, post: 232882, member: 1302"] [B]1.[/B] [B][SIZE=5]Б[/SIZE]и ја отфрлила таа можност. [/B] [B]2. [SIZE=5]Б[/SIZE]и отворила прифатилишта во сите краеви на светот за потполна грижа за деца со пречки во развојот. И да ги немам сите пари на светот ќе се стремам да го работам истото.[/B] [B]3. [SIZE=5]Д[/SIZE]а се плашам , но не од својата туку од онаа на моите најсакани. Единственото нешто кое ме загушува до болка е таа помисла и тој страв.[/B] [B]4.[SIZE=5] Ж[/SIZE]алам што за многу битна работа ја излажав мојата мајка. Лекцијата е научена.[/B][I] Не си ги лажете родителите , не дека не знаат дека лажете , туку ви дозволуваат да мислите дека не знаат, само затоа што веруваат дека на крајот ќе се покаете и ќе ја научите лекцијата.[/I] [B]5. [SIZE=5]А[/SIZE]ко изгубам се што имам, тогаш тие кон кои би истрчала во прегратка не би биле тука. А сигурно дека знаат колку ми значат. [/B] [B]6. [SIZE=5]Ц[/SIZE]ело мое постоење би барала начин да станам смртна. Бесмртноста е повеќе проклетство отколку благослов.[/B][B] [/B] [B]7.[SIZE=5] Н[/SIZE]ие ќе одговориме „Не“ само затоа што луѓето во неа се оние кои нечинат... Прашајте ја земјата дали сме и ние по мерка... [/B] [B]8. [SIZE=5]Ќ[/SIZE]е плачам по 3 мин во прегратката на секој од моите најсакани.[/B] [B]9. [SIZE=5]С[/SIZE]амо ќе се шегувам на сопствена сметка. Гафовите се дел од моето секојдневие,и затоа сум секогаш добар материјал за некој тажен и намуртен да се изнасмее во гласови. [/B] [B]10. [SIZE=5]М[/SIZE]ојата совест.[/B] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
10 провокативни прашања: како ќе одговорите вие?
На врв
Bottom