Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
10 провокативни прашања: како ќе одговорите вие?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Saladin" data-source="post: 232789" data-attributes="member: 272"><p>1. Наивни сте ако само верувате во самите себе. </p><p>2. Би работел како волонтер. Веќе ги имам сите пари, нели?</p><p>3. Не се плашам дека тоа еден ден ќе заврши туку како. </p><p>4. Да немав преголема верба во себе. Да не се познавав толку колку за да верувам дека е доволно.</p><p>5. Онаму каде сметам дека можам отпочеток да почнам. Во сигурно прибежиште за да подоцна повторно успеам. </p><p>6. Би стапил во атентаторска кариера и би елиминирал клучни личности во име на прогрес во човештвото. </p><p>7. Не. Но тогаш, и никоја друга не е. Утопистичко сфаќање. </p><p>8. Би направил лесна безболна смрт.</p><p>9. Да молчам и сослушам.</p><p>10. Ништо. Потполната среќа нема правец. Таа е моментот. И скоро никогаш е незабележлива.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Saladin, post: 232789, member: 272"] 1. Наивни сте ако само верувате во самите себе. 2. Би работел како волонтер. Веќе ги имам сите пари, нели? 3. Не се плашам дека тоа еден ден ќе заврши туку како. 4. Да немав преголема верба во себе. Да не се познавав толку колку за да верувам дека е доволно. 5. Онаму каде сметам дека можам отпочеток да почнам. Во сигурно прибежиште за да подоцна повторно успеам. 6. Би стапил во атентаторска кариера и би елиминирал клучни личности во име на прогрес во човештвото. 7. Не. Но тогаш, и никоја друга не е. Утопистичко сфаќање. 8. Би направил лесна безболна смрт. 9. Да молчам и сослушам. 10. Ништо. Потполната среќа нема правец. Таа е моментот. И скоро никогаш е незабележлива. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
10 провокативни прашања: како ќе одговорите вие?
На врв
Bottom