Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
„Црвени знаменца“ во (потенцијална) врска
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Outrider" data-source="post: 375360" data-attributes="member: 2887"><p>Друг ред флег е sulking не знам како е на хунза јазик, на српски е дурење, значи нешто и смета на особа ама не го кажува тоа туку пасивно мрчи или као во стил "не бе не све е во ред" а тука врти очи, пак прашуваш што е, пак ништо не било, очекување дека партнерот има телепатски способности па некако ќе "прочита" што замера другата страна, пример расфрлана облека по соба, и сега наместо да се каже јасно и гласно ќе се дуриме.</p><p>Или некоја чудна навика како испуштање чудни звуци додека се јаде, веднаш треба да се каже вака и вака а не правење фаци и чекање телепатијата конечно да проработи.</p><p>Јес да партнери се најинтимни можни луѓе меѓусебе, ама читање мисли никогаш никој не успеал да направи.</p><p>И после се собира тоа, еднаш дурење, два пати, три пати и ќе избие на агресивен начин со драње.........</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Outrider, post: 375360, member: 2887"] Друг ред флег е sulking не знам како е на хунза јазик, на српски е дурење, значи нешто и смета на особа ама не го кажува тоа туку пасивно мрчи или као во стил "не бе не све е во ред" а тука врти очи, пак прашуваш што е, пак ништо не било, очекување дека партнерот има телепатски способности па некако ќе "прочита" што замера другата страна, пример расфрлана облека по соба, и сега наместо да се каже јасно и гласно ќе се дуриме. Или некоја чудна навика како испуштање чудни звуци додека се јаде, веднаш треба да се каже вака и вака а не правење фаци и чекање телепатијата конечно да проработи. Јес да партнери се најинтимни можни луѓе меѓусебе, ама читање мисли никогаш никој не успеал да направи. И после се собира тоа, еднаш дурење, два пати, три пати и ќе избие на агресивен начин со драње......... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
„Црвени знаменца“ во (потенцијална) врска
На врв
Bottom