Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
„Црвени знаменца“ во (потенцијална) врска
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Outrider" data-source="post: 375355" data-attributes="member: 2887"><p>Језив ред флег за мене е отсуство на интелектуална радозналост, како да кажам, незаинтересираност за нешто повеќе од локални и семејни дешавки или во друштво, да не може човек да сврти муабет за рандом мистерија на пример или да оправа криви дрини на разни теми, тоа многу ми значи пошто денот е 24 часа а годината 365 * 24 така да имајќи постојано теми на кои може да се навратите како пар, макар и не се согласувале воопшто е нешто без кое не би можел да останам во врска, ако е чисто секс како причина тоа е толку недоволно за да живеам со некоја, што ќе правиме во паузите меѓу едно сексање и друго, ќе гувееме како млади невести или ќе оговараме српски певаљки?</p><p>Сексот е дебело преценет, не дека и јас како помлад не сум бил дебилен по тоа прашање ама со тек на години човек сфаќа дека сексот е само една од многу компоненти, едноставно израз на максимална интимност меѓу особи кои се сакаат и поради љубовта искрено сакаат да го задоволат партнерот и вајс верса.</p><p>А да се труди човек за рандом коитус со рандом особа ми е толку мех и одбивно што мастурбацијата ми делува како тотално подобра опција.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Outrider, post: 375355, member: 2887"] Језив ред флег за мене е отсуство на интелектуална радозналост, како да кажам, незаинтересираност за нешто повеќе од локални и семејни дешавки или во друштво, да не може човек да сврти муабет за рандом мистерија на пример или да оправа криви дрини на разни теми, тоа многу ми значи пошто денот е 24 часа а годината 365 * 24 така да имајќи постојано теми на кои може да се навратите како пар, макар и не се согласувале воопшто е нешто без кое не би можел да останам во врска, ако е чисто секс како причина тоа е толку недоволно за да живеам со некоја, што ќе правиме во паузите меѓу едно сексање и друго, ќе гувееме како млади невести или ќе оговараме српски певаљки? Сексот е дебело преценет, не дека и јас како помлад не сум бил дебилен по тоа прашање ама со тек на години човек сфаќа дека сексот е само една од многу компоненти, едноставно израз на максимална интимност меѓу особи кои се сакаат и поради љубовта искрено сакаат да го задоволат партнерот и вајс верса. А да се труди човек за рандом коитус со рандом особа ми е толку мех и одбивно што мастурбацијата ми делува како тотално подобра опција. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
„Црвени знаменца“ во (потенцијална) врска
На врв
Bottom