Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
„Црвени знаменца“ во (потенцијална) врска
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Electra" data-source="post: 374836" data-attributes="member: 229"><p>Два пати дали се имам само поздравено со него, не знам дали и колку заебвање има видено, ама секако ми е многу поразително од млад дечко што сиот живот го има пред себе да избере фина и стабилна партнерка т.е. ова важи и за двајцата пошто не дека неговово однесување за фудбалот било многу зрело.</p><p></p><p>Може е до моите гледишта и неспремност, ама навистина не знам зошто на денешницава се размислува за брак кога си под 26-7. Бар сега животниот век не ни е 50 години, па да брзаме.</p><p>Што ме води до уште едно црвено знаме - сериозно планирање брак и деца кога едвај ја познаваш личноста и сте во врска само месец-два (во некои случаи и веднаш, посебно кај лица во рани 20-ти и занес). Бев еднаш на дејт со лик што одма почна таков муабет, демек му било веќе здосадено од состаноци, сакал да се скраси... едвај чекав да си одам и да го избришам од сегде.</p><p></p><p>Од друга страна па е и ако после долго време заедно се плашиш да прашаш на што сте и врската не прогресира кон нешто подлабоко. Ова укажува на страшен недостаток на комуникација и треба да се терминира што е можно побрзо.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Electra, post: 374836, member: 229"] Два пати дали се имам само поздравено со него, не знам дали и колку заебвање има видено, ама секако ми е многу поразително од млад дечко што сиот живот го има пред себе да избере фина и стабилна партнерка т.е. ова важи и за двајцата пошто не дека неговово однесување за фудбалот било многу зрело. Може е до моите гледишта и неспремност, ама навистина не знам зошто на денешницава се размислува за брак кога си под 26-7. Бар сега животниот век не ни е 50 години, па да брзаме. Што ме води до уште едно црвено знаме - сериозно планирање брак и деца кога едвај ја познаваш личноста и сте во врска само месец-два (во некои случаи и веднаш, посебно кај лица во рани 20-ти и занес). Бев еднаш на дејт со лик што одма почна таков муабет, демек му било веќе здосадено од состаноци, сакал да се скраси... едвај чекав да си одам и да го избришам од сегде. Од друга страна па е и ако после долго време заедно се плашиш да прашаш на што сте и врската не прогресира кон нешто подлабоко. Ова укажува на страшен недостаток на комуникација и треба да се терминира што е можно побрзо. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
„Црвени знаменца“ во (потенцијална) врска
На врв
Bottom