Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Наука
Социологија
„Неморални" жени
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Jackal" data-source="post: 178125" data-attributes="member: 21"><p>вториот дел од мислењето несе однесуваше на тебе, така да не те судам.</p><p>прво, од мене имаш слобода да правиш се шо скаш се додека твојата слобода не поврдува некоја туѓа.така да заработувај си онака како што сакаш.</p><p>второ то е проблемот со општетвото, не само кај нас туку секаде. Зошто би имал преддрасуди за некој што дава услуга,чесно и чесно си ги заработува парите? јас немам проблем со тоа дете ако амајкаму била сексуален работник.Таа според мене си ги зработува чесно парите. Одбрала таков начин и јас неможма и немам право да се бунам против тоа.</p><p>трето знам, следема шо се случува, затоа сексуалнаат работа треба да биди легализирана за да можат сексуалните работници да бидат заштитени од таквите луѓе. Сите психопати и ментално билни луѓе мораат да бидат лекувани во некоја таква институција.</p><p>четврто. мислам дека и за ова ти одговорив во третиот дел. Ако сексуалните работнички се заштитени со закон, тогаш ке се има поголема контрола за сексуално преносливите болести ..</p><p></p><p>толку од мене ако имаш нешто да додадиш слободно и ако м итекни плус уште нешто ке додадам ..</p><p>ти си на потег..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Jackal, post: 178125, member: 21"] вториот дел од мислењето несе однесуваше на тебе, така да не те судам. прво, од мене имаш слобода да правиш се шо скаш се додека твојата слобода не поврдува некоја туѓа.така да заработувај си онака како што сакаш. второ то е проблемот со општетвото, не само кај нас туку секаде. Зошто би имал преддрасуди за некој што дава услуга,чесно и чесно си ги заработува парите? јас немам проблем со тоа дете ако амајкаму била сексуален работник.Таа според мене си ги зработува чесно парите. Одбрала таков начин и јас неможма и немам право да се бунам против тоа. трето знам, следема шо се случува, затоа сексуалнаат работа треба да биди легализирана за да можат сексуалните работници да бидат заштитени од таквите луѓе. Сите психопати и ментално билни луѓе мораат да бидат лекувани во некоја таква институција. четврто. мислам дека и за ова ти одговорив во третиот дел. Ако сексуалните работнички се заштитени со закон, тогаш ке се има поголема контрола за сексуално преносливите болести .. толку од мене ако имаш нешто да додадиш слободно и ако м итекни плус уште нешто ке додадам .. ти си на потег.. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Наука
Социологија
„Неморални" жени
На врв
Bottom