Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Форумски игри
„Ја викале...“
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Foxboro" data-source="post: 183878" data-attributes="member: 1279"><p>некој видел од форумот па направил ова...</p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: #444444"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">1. Ја викале сарма зашто била растурена.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: #444444"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">2. Ја викале плик зашто сите ја лижат.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: #444444"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">3. Ја викале Вива зашто сите ја дупат.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: #444444"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">4. Ја викале чаша зашто сите ја пунат.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: #444444"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">5. Ја викале дрво зашто сите ја цепат.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: #444444"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">6. Ја викале шајка зашто сите ја коваат.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: #444444"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">7. Ја викале цреша зашто сите ѝ се качуваат.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: #444444"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">8. Ја викале џоинт зашто сите ја вртат.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: #444444"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">9. Ја викале грозје зашто сите ја прскаат.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: #444444"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">10. Ја викале нива зашто сите ја ораат.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: #444444"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">11. Ја викале бавча зашто сите ја работат.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: #444444"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">12. Ја викале квасец зашто сама се шири.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: #444444"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">13. Ја викале Натали зашто му дава на човекот.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: #444444"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">14. Ја викале коњ зашто сите ја јаваат.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: #444444"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">15. Ја викале цвеќе зашто сите ја кинат.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: #444444"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">16. Ја викале жижица зашто сите ја изгореле.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: #444444"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">17. Ја викале Александра зашто секој можел да ѝ го Накова.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: #444444"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">18. Ја викале петарда зашто секој можел да ја пука.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: #444444"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">19. Ја викале аплауз зашто секој ја плескал.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: #444444"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">20. Ја викале лајк зашто сите ја стискале.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: #444444"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">21. Ја викале струја зашто била евтина после 2.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: #444444"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">22. Ја викале лампион зашто си ја закачувале.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: #444444"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">23. Ја викале Тина зашто била дрољетина.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: #444444"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">24. Ја викале марикца зашто била поштена.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: #444444"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">25. Ја викале Гечевски зашто секогаш била спремна за тројка.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: #444444"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">26. Ја викале Маги зашто била спремна за 5 минути за четворица.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: #444444"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">27. Ја викале Алое по баба ѝ Вера.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: #444444"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">28. Ја викале рингишпил зашто ја вртеле за 30 денари.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: #444444"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">29. Ја викале Руска зашто ја правеле салата.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: #444444"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">30. Ја викале Level 1 зашто сите ја имале поминато.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: #444444"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">31. Ја викале автошкола зашто сите се учеле на неа.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: #444444"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">32. Ја викале Адријана зашто давала само со кеш.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: #444444"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">33. Ја викале равенка зашто дечко ѝ ја фатил со двајца непознати.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: #444444"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">34. Ја викале Кожувчанка зашто му верувала на дедо.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: #444444"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">35. Ја викале Ивана зашто немало кој да ѝ каже.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: #444444"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">36. Ја викале лажичка зашто одела гратис со кафе.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: #444444"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">37. Ја викале Боби зашто баш ѝ било гајле.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: #444444"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">38. Ја викале рутер зашто сите се поврзувале со неа.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: #444444"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">39. Ја викале Пато зашто била масовно на цело село.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: #444444"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">40. Ја викале Покемон зашто морала да ги фати сите.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: #444444"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">41. Ја викале Туборг зашто лесно се отварала.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: #444444"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">42. Ја викале Зоки зашто идела само со фаци.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: #444444"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">43. Jа викале Станија, измиј ја, напиј ја, легни ја.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: #444444"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">44. Ја викале батерија зашто секој ден ја полнеле.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: #444444"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">45. Ја викале Чик зашто била квалитетна.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: #444444"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">46. Ја викале побожна зашто го примала ко сочувство.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: #444444"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">47. Ја викале ракија зашто сите ја мавале по малце пред искачање.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: #444444"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">48. Ја викале златна зошто фацата ѝ била ко копачка.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: #444444"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">49. Ја викале кашкавал зошто сите ја рендале.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: #444444"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">50. Ја викале ВИП зашто давала за 0 денари.</span></span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Foxboro, post: 183878, member: 1279"] некој видел од форумот па направил ова... [FONT=Georgia][COLOR=#444444][SIZE=12px][FONT=verdana]1. Ја викале сарма зашто била растурена. 2. Ја викале плик зашто сите ја лижат. 3. Ја викале Вива зашто сите ја дупат. 4. Ја викале чаша зашто сите ја пунат.[/FONT][/SIZE][/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=#444444][SIZE=12px][FONT=verdana]5. Ја викале дрво зашто сите ја цепат.[/FONT][/SIZE][/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=#444444][SIZE=12px][FONT=verdana]6. Ја викале шајка зашто сите ја коваат. 7. Ја викале цреша зашто сите ѝ се качуваат. 8. Ја викале џоинт зашто сите ја вртат. 9. Ја викале грозје зашто сите ја прскаат. 10. Ја викале нива зашто сите ја ораат. 11. Ја викале бавча зашто сите ја работат. 12. Ја викале квасец зашто сама се шири. 13. Ја викале Натали зашто му дава на човекот. 14. Ја викале коњ зашто сите ја јаваат. 15. Ја викале цвеќе зашто сите ја кинат. 16. Ја викале жижица зашто сите ја изгореле. 17. Ја викале Александра зашто секој можел да ѝ го Накова. 18. Ја викале петарда зашто секој можел да ја пука. 19. Ја викале аплауз зашто секој ја плескал. 20. Ја викале лајк зашто сите ја стискале. 21. Ја викале струја зашто била евтина после 2. 22. Ја викале лампион зашто си ја закачувале. 23. Ја викале Тина зашто била дрољетина. 24. Ја викале марикца зашто била поштена. 25. Ја викале Гечевски зашто секогаш била спремна за тројка. 26. Ја викале Маги зашто била спремна за 5 минути за четворица. 27. Ја викале Алое по баба ѝ Вера. 28. Ја викале рингишпил зашто ја вртеле за 30 денари. 29. Ја викале Руска зашто ја правеле салата. 30. Ја викале Level 1 зашто сите ја имале поминато. 31. Ја викале автошкола зашто сите се учеле на неа. 32. Ја викале Адријана зашто давала само со кеш. 33. Ја викале равенка зашто дечко ѝ ја фатил со двајца непознати. 34. Ја викале Кожувчанка зашто му верувала на дедо. 35. Ја викале Ивана зашто немало кој да ѝ каже. 36. Ја викале лажичка зашто одела гратис со кафе. 37. Ја викале Боби зашто баш ѝ било гајле. 38. Ја викале рутер зашто сите се поврзувале со неа. 39. Ја викале Пато зашто била масовно на цело село. 40. Ја викале Покемон зашто морала да ги фати сите. 41. Ја викале Туборг зашто лесно се отварала. 42. Ја викале Зоки зашто идела само со фаци. 43. Jа викале Станија, измиј ја, напиј ја, легни ја. 44. Ја викале батерија зашто секој ден ја полнеле. 45. Ја викале Чик зашто била квалитетна. 46. Ја викале побожна зашто го примала ко сочувство. 47. Ја викале ракија зашто сите ја мавале по малце пред искачање. 48. Ја викале златна зошто фацата ѝ била ко копачка. 49. Ја викале кашкавал зошто сите ја рендале. 50. Ја викале ВИП зашто давала за 0 денари.[/FONT][/SIZE][/COLOR][/FONT] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Забава
Форумски игри
„Ја викале...“
На врв
Bottom