Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Религија
Што подразбирате под Господ?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Legioner" data-source="post: 132192" data-attributes="member: 979"><p>ние велиме дека би требало да има почеток ама дали е тоа така не знаеме</p><p>знаме за универзумот од кога сме свесни за себе што било пред нас и што ќе биде пред нас исто така не знаме</p><p>како можеш да објаснеш зошто една планета се уништува а друга се создава нема објаснение за тоа само хипотези непотврдени</p><p>по мене се е настанато од божјата честица е како тоа настанало кој знае. Само едно е сигурно дека некој го создал овој жив свет и го контролира што е најважно</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Legioner, post: 132192, member: 979"] ние велиме дека би требало да има почеток ама дали е тоа така не знаеме знаме за универзумот од кога сме свесни за себе што било пред нас и што ќе биде пред нас исто така не знаме како можеш да објаснеш зошто една планета се уништува а друга се создава нема објаснение за тоа само хипотези непотврдени по мене се е настанато од божјата честица е како тоа настанало кој знае. Само едно е сигурно дека некој го создал овој жив свет и го контролира што е најважно [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Религија
Што подразбирате под Господ?
На врв
Bottom