Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Што ви недостига во животот?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Nightmare_f" data-source="post: 45299" data-attributes="member: 348"><p>знам ... како шо реков погоре... заради сите тие лажни пријатели...не верувам у другарство....ама верувам во една случка да ја кажам...една моја другарка работеше преку невладина организација кај една жена, го скршила колкот и другарка ми како медицинска сестра имаше работено кај неа...и тоа шо ме фасцинира беше...на женава и било роденден и нејзина пријателка од детството...значи биле и во основно и во средно па и на факултет заедно...после тоа се омажиле..едната во скопје другата во ресен...али другарството никако не смеело да се збаорави...поради тоа што тие цело време се слушале и наоѓале време да се видат....и на денов на роденденот жената од ресен и пратила по брза пошта, ружа и честитка со поезија и некое поклонче на болнава жена....мислам шта више речи....е тоа е вистински пријател според мене...небитно што ти се дешава у животот за правиот пријател секогаш да најдеш време, макар и да е многу кратко...сепак тоа многу значи...</p><p>п.с коа ќе најдам таква личност ќе почнам повторно да верувам у другарство.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Nightmare_f, post: 45299, member: 348"] знам ... како шо реков погоре... заради сите тие лажни пријатели...не верувам у другарство....ама верувам во една случка да ја кажам...една моја другарка работеше преку невладина организација кај една жена, го скршила колкот и другарка ми како медицинска сестра имаше работено кај неа...и тоа шо ме фасцинира беше...на женава и било роденден и нејзина пријателка од детството...значи биле и во основно и во средно па и на факултет заедно...после тоа се омажиле..едната во скопје другата во ресен...али другарството никако не смеело да се збаорави...поради тоа што тие цело време се слушале и наоѓале време да се видат....и на денов на роденденот жената од ресен и пратила по брза пошта, ружа и честитка со поезија и некое поклонче на болнава жена....мислам шта више речи....е тоа е вистински пријател според мене...небитно што ти се дешава у животот за правиот пријател секогаш да најдеш време, макар и да е многу кратко...сепак тоа многу значи... п.с коа ќе најдам таква личност ќе почнам повторно да верувам у другарство. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Што ви недостига во животот?
На врв
Bottom