Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Што ако вашите родители не ја одобруваат вашата врска?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Cool Alonso" data-source="post: 171651" data-attributes="member: 2238"><p>Idevme so devojkata 2 godini do pred 5 dena ama bas na godisninata raskinavme problemot bea nejiznite ... se bese ok odese kako podmackano vrska od sonistata kako sto nemozev ni da ja zamislam imase normalno i karanici kako vo sekoja normalna vrska ali se bese ok samo najgolemiot problem se pojavi po 1 godina i 6 meseci od starna na majka i i zabrani da ide so mene niz se so ne pominavme se krievme i red drugi rab pravev se sto mozev da napravam ne se odkazav od nea koa i bese najtesko ali doe momentot koa jas resiv da i kazam da si goresi prolemot doma da kaze deka saka da bide so mene i toa se sluci ja istepaa kako malo dete a devojkata e 20 godini smesno za vaa vozrast i voa vreme roditelot da si go dozvoli ova ...prodolzivme pak se sakame pravevme se so mozeme [ak se krievme jas nemozev da go podnesam toa i i rekov povtorno da razgovra ona me odbivase mi vikase da se krieme jas ne sakav bidejki nema efekt nea sea i zabranuvaat da ide so mene autre koa ke doe red i da si ja zeam togas pa uste poloso ke bide pokusav se so bese do moja strana na kraj devojkata gi poslusa nejzinite i prekinavme poradi taa pricina, da bev nekoj rasipan pokvaren losi roditeli liu bilo so tka i taka, si rabotam zavrsiv fakultet odlicnoe e samo toa fali a saka da bide so mene a nejke da kaze doma dali e od strav ili nz so e rabotava rasean sum nasekade nz so e najdobro mislenje nekoe ? [ATTACH]13069[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Cool Alonso, post: 171651, member: 2238"] Idevme so devojkata 2 godini do pred 5 dena ama bas na godisninata raskinavme problemot bea nejiznite ... se bese ok odese kako podmackano vrska od sonistata kako sto nemozev ni da ja zamislam imase normalno i karanici kako vo sekoja normalna vrska ali se bese ok samo najgolemiot problem se pojavi po 1 godina i 6 meseci od starna na majka i i zabrani da ide so mene niz se so ne pominavme se krievme i red drugi rab pravev se sto mozev da napravam ne se odkazav od nea koa i bese najtesko ali doe momentot koa jas resiv da i kazam da si goresi prolemot doma da kaze deka saka da bide so mene i toa se sluci ja istepaa kako malo dete a devojkata e 20 godini smesno za vaa vozrast i voa vreme roditelot da si go dozvoli ova ...prodolzivme pak se sakame pravevme se so mozeme [ak se krievme jas nemozev da go podnesam toa i i rekov povtorno da razgovra ona me odbivase mi vikase da se krieme jas ne sakav bidejki nema efekt nea sea i zabranuvaat da ide so mene autre koa ke doe red i da si ja zeam togas pa uste poloso ke bide pokusav se so bese do moja strana na kraj devojkata gi poslusa nejzinite i prekinavme poradi taa pricina, da bev nekoj rasipan pokvaren losi roditeli liu bilo so tka i taka, si rabotam zavrsiv fakultet odlicnoe e samo toa fali a saka da bide so mene a nejke da kaze doma dali e od strav ili nz so e rabotava rasean sum nasekade nz so e najdobro mislenje nekoe ? [ATTACH]13069[/ATTACH] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Што ако вашите родители не ја одобруваат вашата врска?
На врв
Bottom