Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Што ако вашите родители не ја одобруваат вашата врска?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Caci" data-source="post: 1701" data-attributes="member: 212"><p>Uff definitivno e tesko dokolku se sluci nesto takvo... jas sum bila i vo situacija da ne me saka negovata majka, no i vo situacija da majka mi da ne go saka mojot decko. Koga bev vo ovaa prethodnava, se borevme 6 meseci za da ostaname zaedno, no taa uspea na krajot da ne razdeli... od koga si fativ drug decko, pak majka mi ne go saka voopsto nego, i stalno se karam so nea za toa. Znaci jas sum za da se borat tie sto imaat takov problem i da ne dozvolat roditelite da se mesat vo tie raboti ( zboruvam za ako e pricinata banalna, kako mojata, poradi toa sto toj nemal kuka i nemal kade da zivee, a tie ja gradat kukata, i nemal pari ). No dokolku tuka se javuva nekoja druga i poseriozna pricina, bi trebalo malce i nie da razmislime, sepak roditelite ne ni mislat loso.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Caci, post: 1701, member: 212"] Uff definitivno e tesko dokolku se sluci nesto takvo... jas sum bila i vo situacija da ne me saka negovata majka, no i vo situacija da majka mi da ne go saka mojot decko. Koga bev vo ovaa prethodnava, se borevme 6 meseci za da ostaname zaedno, no taa uspea na krajot da ne razdeli... od koga si fativ drug decko, pak majka mi ne go saka voopsto nego, i stalno se karam so nea za toa. Znaci jas sum za da se borat tie sto imaat takov problem i da ne dozvolat roditelite da se mesat vo tie raboti ( zboruvam za ako e pricinata banalna, kako mojata, poradi toa sto toj nemal kuka i nemal kade da zivee, a tie ja gradat kukata, i nemal pari ). No dokolku tuka se javuva nekoja druga i poseriozna pricina, bi trebalo malce i nie da razmislime, sepak roditelite ne ni mislat loso. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Што ако вашите родители не ја одобруваат вашата врска?
На врв
Bottom