Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Хумор
Црн Хумор
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Psychobilly" data-source="post: 5553" data-attributes="member: 297"><p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000">Си ловам јас така риби едно сабајле и оп наеднаш нешто угриза...кога вадам да видам...гледам гледам...што ќе видам...златна рипка. </span></span></strong></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000">Ај што беше златна рипка, па уште и збори...ми вика ако ме пуштиш ќе ти исполнам една желба...јас ја фрлам у вода и и викам...еве те пуштам ништо не треба...ама она се запна кажи желба па кажи желба. </span></span></strong></span></p><p></p><p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000">Абе рибо ништо не треба, уживај пливај не се замарај....</span></span></strong></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000">Не бе бра</span></span></strong></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000">т, кога се запна желба па желба....и викам пак...нејќам бе рипче ништо...слободна си ајде не умарај безвезе, пази само друг пат на ова трскиве незгодни се ау.... али рибава упорна и на крај ми вика...ај барем да ти го испушам еднаш....и тука се замислив ...и и викам е ај испуши ми го.</span></span></strong></span></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'lucida grande'">И си седам јас така, она ми го пуши....го пуши...го пуши....и ОП наеднаш се претвори во 13 годишно девојче....Е отприлика така беше господине судија...</span></span></strong></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Psychobilly, post: 5553, member: 297"] [LEFT][SIZE=3][B][FONT=lucida grande][COLOR=#000000]Си ловам јас така риби едно сабајле и оп наеднаш нешто угриза...кога вадам да видам...гледам гледам...што ќе видам...златна рипка. [/COLOR][/FONT][/B][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=3][B][FONT=lucida grande][COLOR=#000000]Ај што беше златна рипка, па уште и збори...ми вика ако ме пуштиш ќе ти исполнам една желба...јас ја фрлам у вода и и викам...еве те пуштам ништо не треба...ама она се запна кажи желба па кажи желба. [/COLOR][/FONT][/B][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=3][B][FONT=lucida grande][COLOR=#000000]Абе рибо ништо не треба, уживај пливај не се замарај....[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=3][B][FONT=lucida grande][COLOR=#000000]Не бе бра[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=3][B][FONT=lucida grande][COLOR=#000000]т, кога се запна желба па желба....и викам пак...нејќам бе рипче ништо...слободна си ајде не умарај безвезе, пази само друг пат на ова трскиве незгодни се ау.... али рибава упорна и на крај ми вика...ај барем да ти го испушам еднаш....и тука се замислив ...и и викам е ај испуши ми го.[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE][/LEFT] [LEFT] [/LEFT] [LEFT][SIZE=3][B][COLOR=#000000][FONT=lucida grande]И си седам јас така, она ми го пуши....го пуши...го пуши....и ОП наеднаш се претвори во 13 годишно девојче....Е отприлика така беше господине судија...[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE][/LEFT] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Забава
Хумор
Црн Хумор
На врв
Bottom