Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Хумор
Црн Хумор
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Maks" data-source="post: 48478" data-attributes="member: 171"><p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Arial'">Си биле Мујо и Хасо и се прашувале како е во рајот. Потоа се договориле кој прв што ќе отиде да му се јави на другиот во сон. И така Хасо прв умрел и му јавил во сон на Мујо после неколку месеци:</span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Arial'">- Кај си бе Мујо што правиш?</span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Arial'">- Еве ништо, како е таму убаво ли е?</span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Arial'">- Абе Мујо тука има се, абе иначе заборавив да ти кажам нешто..</span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Arial'">- Што?</span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Arial'">- Ме примија во Фудбалската федерација и имам изненадување за тебе.</span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Arial'">- Добро де кажи го!</span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Arial'">- Во среда имаме натпревар и ти браниш!</span></span></p> <p style="text-align: left"></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Maks, post: 48478, member: 171"] [LEFT][SIZE=12px][FONT=Arial]Си биле Мујо и Хасо и се прашувале како е во рајот. Потоа се договориле кој прв што ќе отиде да му се јави на другиот во сон. И така Хасо прв умрел и му јавил во сон на Мујо после неколку месеци:[/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=12px][FONT=Arial]- Кај си бе Мујо што правиш?[/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=12px][FONT=Arial]- Еве ништо, како е таму убаво ли е?[/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=12px][FONT=Arial]- Абе Мујо тука има се, абе иначе заборавив да ти кажам нешто..[/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=12px][FONT=Arial]- Што?[/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=12px][FONT=Arial]- Ме примија во Фудбалската федерација и имам изненадување за тебе.[/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=12px][FONT=Arial]- Добро де кажи го![/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=12px][FONT=Arial]- Во среда имаме натпревар и ти браниш![/FONT][/SIZE][/LEFT][LEFT][FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=12px][/SIZE][/COLOR][/FONT][/LEFT] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Забава
Хумор
Црн Хумор
На врв
Bottom