Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Хумор
Црн Хумор
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Lily" data-source="post: 39034" data-attributes="member: 203"><p>Седи дете покрај кејот кај камениот мост и плаче, поминува полицаец и го прашува детето зошто плаче. </p><p>- Ми падна бурекот во Вардар, затоа плачам. </p><p>Полицаецот за да го расположи му вика: </p><p>- Со што беше бурекот, јас ќе ти купам, со месо? </p><p>- Не беше со месо! </p><p>- Со сирење ли беше? </p><p>- Не беше ни со сирење! </p><p>- Аааа знам со спанаќ беше а? </p><p>- Не беше ни со спанаќ! </p><p>- Па со што беше бе! </p><p>- Со брат ми!</p><p></p><p>Што пишува на лифт во Етиопија? </p><p>- Максимална носивост 100kg, или 6000 лица.</p><p style="text-align: left"><span style="color: #000000"></span></p> <p style="text-align: left"><span style="color: #000000">Пријателот му се фали на Цветко:</span></p> <p style="text-align: left"><span style="color: #000000">- Станав шеф, имам 12 луѓе под мене!</span></p> <p style="text-align: left"><span style="color: #000000">- Ма тоа не е ништо, јас имам 10.000 луѓе под мене!</span></p> <p style="text-align: left"><span style="color: #000000">- Ууу, па што работиш ти?</span></p> <p style="text-align: left"><span style="color: #000000">- Косам трева на гробишта!</span></p><p style="text-align: left"><span style="color: #000000"><span style="color: #000000"></span></p></span></p><p style="text-align: left"><span style="color: #000000"><span style="color: #000000">Наставничка во Чернобил:</span></p></span></p><p style="text-align: left"><span style="color: #000000"><span style="color: #000000">- Кој знае нека дигне лева глава!</span></span></p><p style="text-align: left"><span style="color: #000000"><span style="color: #000000"><span style="color: #000000"></span></p></span></span></p><p style="text-align: left"><span style="color: #000000"><span style="color: #000000"><span style="color: #000000"></span></p></p> <p style="text-align: left"></span></p></p> <p style="text-align: left"></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lily, post: 39034, member: 203"] Седи дете покрај кејот кај камениот мост и плаче, поминува полицаец и го прашува детето зошто плаче. - Ми падна бурекот во Вардар, затоа плачам. Полицаецот за да го расположи му вика: - Со што беше бурекот, јас ќе ти купам, со месо? - Не беше со месо! - Со сирење ли беше? - Не беше ни со сирење! - Аааа знам со спанаќ беше а? - Не беше ни со спанаќ! - Па со што беше бе! - Со брат ми! Што пишува на лифт во Етиопија? - Максимална носивост 100kg, или 6000 лица. [LEFT][COLOR=#000000] Пријателот му се фали на Цветко: - Станав шеф, имам 12 луѓе под мене! - Ма тоа не е ништо, јас имам 10.000 луѓе под мене! - Ууу, па што работиш ти? - Косам трева на гробишта! [LEFT][COLOR=#000000] Наставничка во Чернобил: - Кој знае нека дигне лева глава! [LEFT][COLOR=#000000] [/COLOR][/LEFT][/COLOR][/LEFT][/COLOR][/LEFT] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Забава
Хумор
Црн Хумор
На врв
Bottom