Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Хумор
Црн Хумор
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Aaliyah" data-source="post: 30490" data-attributes="member: 59"><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000"> Си било едно дете што немало ни раце ни нозе. Еден ден се вратило од училиште и му кажува на татко му:</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000">- Тато тато, јас денес играв фудбал</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000">-Ама како сине,знаеш....и самиот гледаш дека немаш ни раце ни нозе,</span></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000"> не е можно</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000">- Абе играв тато,јас бев топка!</span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000">После атомската бомба во Хирошима доаѓа девојче цело расплакано дома и му вели на татка си:</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000">- Taто, во школо ми се смееа зошто имам 3 цицки</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000">Таткото:</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000">- А ти што не им крена рака и да им се измочаш во фаца? </span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000">- Драга, денеска си направила одлична вечера. Зошто не правиш вакво јадење секој ден?</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000">- Епа драги, тоа е затоа што овие печурки се јадат само еднаш во животот.</span></span></p><p></p><p>Докторот се јавува на пациентот:</p><p>- Имам добра и лоша вест, која сакаш да ја слушнеш прво?</p><p>- Ајде прво добрара.</p><p>- Имаш уште 24 часа живот</p><p>Пациентот на ова:</p><p>- Уф, па добро е, ако ова е добрата, која е лошата?</p><p>- Па.....заборавив да ти се јавам вчера</p><p></p><p>Што е епилептичар во диско?</p><p>- Пена парти</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Aaliyah, post: 30490, member: 59"] [FONT=Verdana][COLOR=#000000] Си било едно дете што немало ни раце ни нозе. Еден ден се вратило од училиште и му кажува на татко му:[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=#000000]- Тато тато, јас денес играв фудбал[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=#000000]-Ама како сине,знаеш....и самиот гледаш дека немаш ни раце ни нозе,[/COLOR][/FONT][FONT=Verdana][COLOR=#000000] не е можно[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=#000000]- Абе играв тато,јас бев топка![/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=#000000]После атомската бомба во Хирошима доаѓа девојче цело расплакано дома и му вели на татка си:[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=#000000]- Taто, во школо ми се смееа зошто имам 3 цицки[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=#000000]Таткото:[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=#000000]- А ти што не им крена рака и да им се измочаш во фаца? [/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=#000000]- Драга, денеска си направила одлична вечера. Зошто не правиш вакво јадење секој ден?[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=#000000]- Епа драги, тоа е затоа што овие печурки се јадат само еднаш во животот.[/COLOR][/FONT] Докторот се јавува на пациентот: - Имам добра и лоша вест, која сакаш да ја слушнеш прво? - Ајде прво добрара. - Имаш уште 24 часа живот Пациентот на ова: - Уф, па добро е, ако ова е добрата, која е лошата? - Па.....заборавив да ти се јавам вчера Што е епилептичар во диско? - Пена парти [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Забава
Хумор
Црн Хумор
На врв
Bottom