Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Хумор
Црн Хумор
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Maks" data-source="post: 26119" data-attributes="member: 171"><p><span style="font-size: 11px"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000">Трпе и Гоце се враќаат дома од кафана, ама одлучуваат да одат по краткиот пат, преку гробишта.</span></span></span></p><p><span style="font-size: 11px"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000">Само што влегле на гробишта, слушаат тие силно удирање. Се преплашуваат и двајцата, па ѕиркаат лево, десно да видат од каде доаѓа тропањето.</span></span></span></p><p><span style="font-size: 11px"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000">Кога, ете го позади една грмушка човек со чекан и длето удира по една надгробна плоча. На двајцава и олеснува, а Трпе проговорува: </span></span></span></p><p><span style="font-size: 11px"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000">- Господи, колку не исплаши, мислевме дека си некој дух! Па, добро бе човеку, што правиш волку касно на гробишта? </span></span></span></p><p><span style="font-size: 11px"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000">Човеков одговара: </span></span></span></p><p><span style="font-size: 11px"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000">- Будалите ми го згрешиле името!</span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Maks, post: 26119, member: 171"] [SIZE=11px][FONT=Verdana][COLOR=#000000]Трпе и Гоце се враќаат дома од кафана, ама одлучуваат да одат по краткиот пат, преку гробишта. Само што влегле на гробишта, слушаат тие силно удирање. Се преплашуваат и двајцата, па ѕиркаат лево, десно да видат од каде доаѓа тропањето. Кога, ете го позади една грмушка човек со чекан и длето удира по една надгробна плоча. На двајцава и олеснува, а Трпе проговорува: [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=11px][FONT=Verdana][COLOR=#000000]- Господи, колку не исплаши, мислевме дека си некој дух! Па, добро бе човеку, што правиш волку касно на гробишта? [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=11px][FONT=Verdana][COLOR=#000000]Човеков одговара: [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=11px][FONT=Verdana][COLOR=#000000]- Будалите ми го згрешиле името![/COLOR][/FONT][/SIZE] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Забава
Хумор
Црн Хумор
На врв
Bottom