Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Хумор
Црн Хумор
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Lady*" data-source="post: 241114" data-attributes="member: 894"><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000">Иде Саша Матиќ улицом и нека деца му се смеју.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000">Он каже: Ја не видим шта је ту смешно.</span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000">- Тато, тато, што е абортус?</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000">- Оди прашај ја сестра ти.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000">- Ама тато, јас немам сестра!</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000">- Еее!</span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000">Кој ќе умре во лето, за него нема зима</span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000">Зошто е убаво да имаш девојка бездомник?</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000">-Можеш да ја испратиш до кај сакаш!</span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000">Која му е омилена боја на Саша Матич?</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000">-Црна</span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000"></span></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000">Како се пцујат децата од дом?</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000">-Да ти е**м воспитувачката</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000">Како Саша Матич пишува смајли?</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000">)</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000"></span></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000">Кај се бе брат, што има ново?</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000">- Ми се роди син! Го крстивме Светлана.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000">- Е зашто така син, а да се вика Светлана?</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000">- Па кога се роди во болницата, наместо папочната врвца му пресекоа нешто друго...</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000"></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lady*, post: 241114, member: 894"] [FONT=Verdana][COLOR=#000000]Иде Саша Матиќ улицом и нека деца му се смеју.[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=#000000]Он каже: Ја не видим шта је ту смешно.[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=#000000]- Тато, тато, што е абортус?[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=#000000]- Оди прашај ја сестра ти.[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=#000000]- Ама тато, јас немам сестра![/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=#000000]- Еее![/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=#000000]Кој ќе умре во лето, за него нема зима[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=#000000]Зошто е убаво да имаш девојка бездомник?[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=#000000]-Можеш да ја испратиш до кај сакаш![/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=#000000]Која му е омилена боја на Саша Матич?[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=#000000]-Црна[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=#000000] [/COLOR][/FONT][FONT=Verdana][COLOR=#000000]Како се пцујат децата од дом?[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=#000000]-Да ти е**м воспитувачката [/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=#000000]Како Саша Матич пишува смајли?[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=#000000]) [/COLOR][/FONT][FONT=Verdana][COLOR=#000000]Кај се бе брат, што има ново?[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=#000000]- Ми се роди син! Го крстивме Светлана.[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=#000000]- Е зашто така син, а да се вика Светлана?[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=#000000]- Па кога се роди во болницата, наместо папочната врвца му пресекоа нешто друго...[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=#000000] [/COLOR][/FONT] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Забава
Хумор
Црн Хумор
На врв
Bottom