Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Хумор
Црн Хумор
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Deadelina93" data-source="post: 2382" data-attributes="member: 175"><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial'">Учителката ги носи децата од нејзиното одделение во лабораторија за експерименти. Трпе гледа кофа полна со зелена течност на која пишувало "Киселина" и ја пикнал раката внатре, се зачудил и им викнал на другарите: </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial'">- Дечки кофава нема крај! Кој го допре дното му давам 100 денари.</span></span></p><p></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial'">Мамо бе не ми се свиѓаат шпагетиве!</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial'">- Ќути и јади да не ти ги извадам вените и од другата рака !</span></span></p><p></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial'">Мамо,мамо зошто ја туркаме колата во провалијата?</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial'">-Ќути сине ќе го разбудиш татко ти!</span></span></p><p></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial'">Мамо,мамо може да си играм со баба ? </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial'">-Може сине ама после пак да ја закопаш .</span></span></p><p></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial'">Зошто кога ставаш бебе во машина за мелење треба да го ставис со нозете прво?</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial'">-За да видиш шо фаци ќе прави.</span></span></p><p></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial'">Жена со бебе влегува во автобус и шоферот и вели:</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial'">- Леле, тоа е најгрдото дете што сум го видел!</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial'">Жената се навредила и отишла да седне на последното седиште, и му кажува на човекот што седи до неа:</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial'">- Не ми се верува, возачот ме навреди!</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial'">- Госпоѓо, идете и залепите му еден шамар, јас ќе ви го причувам мајмунот...</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Deadelina93, post: 2382, member: 175"] [SIZE=15px][FONT=Arial]Учителката ги носи децата од нејзиното одделение во лабораторија за експерименти. Трпе гледа кофа полна со зелена течност на која пишувало "Киселина" и ја пикнал раката внатре, се зачудил и им викнал на другарите: [/FONT][/SIZE] [SIZE=15px][FONT=Arial]- Дечки кофава нема крај! Кој го допре дното му давам 100 денари.[/FONT][/SIZE] [SIZE=15px][FONT=Arial]Мамо бе не ми се свиѓаат шпагетиве![/FONT][/SIZE] [SIZE=15px][FONT=Arial]- Ќути и јади да не ти ги извадам вените и од другата рака ![/FONT][/SIZE] [SIZE=15px][FONT=Arial]Мамо,мамо зошто ја туркаме колата во провалијата?[/FONT][/SIZE] [SIZE=15px][FONT=Arial]-Ќути сине ќе го разбудиш татко ти![/FONT][/SIZE] [SIZE=15px][FONT=Arial]Мамо,мамо може да си играм со баба ? [/FONT][/SIZE] [SIZE=15px][FONT=Arial]-Може сине ама после пак да ја закопаш .[/FONT][/SIZE] [SIZE=15px][FONT=Arial]Зошто кога ставаш бебе во машина за мелење треба да го ставис со нозете прво?[/FONT][/SIZE] [SIZE=15px][FONT=Arial]-За да видиш шо фаци ќе прави.[/FONT][/SIZE] [SIZE=15px][FONT=Arial]Жена со бебе влегува во автобус и шоферот и вели:[/FONT][/SIZE] [SIZE=15px][FONT=Arial]- Леле, тоа е најгрдото дете што сум го видел![/FONT][/SIZE] [SIZE=15px][FONT=Arial]Жената се навредила и отишла да седне на последното седиште, и му кажува на човекот што седи до неа:[/FONT][/SIZE] [SIZE=15px][FONT=Arial]- Не ми се верува, возачот ме навреди![/FONT][/SIZE] [SIZE=15px][FONT=Arial]- Госпоѓо, идете и залепите му еден шамар, јас ќе ви го причувам мајмунот...[/FONT][/SIZE] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Забава
Хумор
Црн Хумор
На врв
Bottom