Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Хумор
Црн Хумор
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Хоуп*" data-source="post: 222235" data-attributes="member: 2740"><p style="margin-left: 20px"><strong>Хитлер ги собира евреите: Вечер ќе ве забавува Северина. - Со која песна? - Гас Гас</strong> </p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><strong>Што прават евреи во киселина ? - Глумат шумечи таблети</strong></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><strong>Каков подарок добива дете без раце за роденден? - Ракавици... Се зезам, што и да добие не може да го отвори.</strong></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><strong>Како Саша Матиќ ја учел азбуката? - Купувал супа со букви.</strong></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><strong>Како се вика " Крематориум за Деца" ? - Весели Пламенчиња</strong></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><strong>За кавга се потребни двајца, рече шизофреничарот и си мавна шамар...</strong></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><strong>Како се вика абортус на шпански? - адиос ембриос</strong></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><strong>што е полошо од шест бебиња во шест контејнери? едно бебе во шест контењери....</strong></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><strong>си биле 7 лепрозни и се распаднале побрзо од југославија..</strong></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><strong>мајкаму на саша и дејан матиќ била брза кучка!</strong></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><strong>После чернобилската несреќа прават муабет мајка и ќерка</strong></p> <p style="margin-left: 20px"><strong>Ќерката: Мамо,мамо види расте ми 3та цицка.</strong></p> <p style="margin-left: 20px"><strong>Мајката: Ме боли курот.</strong></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><strong>Ги пушта дете рацете во кофа со солна киселина и вика:</strong></p> <p style="margin-left: 20px"><strong>- Еј абе ова нема дно... !!!</strong></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><strong>Му вели бабата на внукот: </strong></p> <p style="margin-left: 20px"><strong>-Синко,ке одам на гробишта со твојот велосипед. </strong></p> <p style="margin-left: 20px"><strong>-Добро,бабо а кој ке ми го врати?</strong></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><strong>зошто црнците смрдат ?- за да можат и слепите да ги мразат</strong></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><strong>детето: мамо мамо ај погоди што имам во раката?</strong></p> <p style="margin-left: 20px"><strong>мајката: желче?</strong></p> <p style="margin-left: 20px"><strong>детето:не</strong></p> <p style="margin-left: 20px"><strong>мајката:зајче?</strong></p> <p style="margin-left: 20px"><strong>детето: не</strong></p> <p style="margin-left: 20px"><strong>мајката:епа што имаш тогаш???</strong></p> <p style="margin-left: 20px"><strong>детето: детска парализа</strong></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><strong>Тринаесет годишна циганка пишува во тинејџерско списание:</strong></p> <p style="margin-left: 20px"><strong>Почитувана редакцијо, имам тринаесет години и сеуште сум невина. Па се прашувам дали мојот татко е нормален???</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Хоуп*, post: 222235, member: 2740"] [INDENT][B]Хитлер ги собира евреите: Вечер ќе ве забавува Северина. - Со која песна? - Гас Гас[/B] [B]Што прават евреи во киселина ? - Глумат шумечи таблети[/B] [B]Каков подарок добива дете без раце за роденден? - Ракавици... Се зезам, што и да добие не може да го отвори.[/B] [B]Како Саша Матиќ ја учел азбуката? - Купувал супа со букви.[/B] [B]Како се вика " Крематориум за Деца" ? - Весели Пламенчиња[/B] [B]За кавга се потребни двајца, рече шизофреничарот и си мавна шамар...[/B] [B]Како се вика абортус на шпански? - адиос ембриос[/B] [B]што е полошо од шест бебиња во шест контејнери? едно бебе во шест контењери....[/B] [B]си биле 7 лепрозни и се распаднале побрзо од југославија..[/B] [B]мајкаму на саша и дејан матиќ била брза кучка![/B] [B]После чернобилската несреќа прават муабет мајка и ќерка Ќерката: Мамо,мамо види расте ми 3та цицка. Мајката: Ме боли курот.[/B] [B]Ги пушта дете рацете во кофа со солна киселина и вика: - Еј абе ова нема дно... !!![/B] [B]Му вели бабата на внукот: -Синко,ке одам на гробишта со твојот велосипед. -Добро,бабо а кој ке ми го врати?[/B] [B]зошто црнците смрдат ?- за да можат и слепите да ги мразат[/B] [B]детето: мамо мамо ај погоди што имам во раката? мајката: желче? детето:не мајката:зајче? детето: не мајката:епа што имаш тогаш??? детето: детска парализа[/B] [B]Тринаесет годишна циганка пишува во тинејџерско списание: Почитувана редакцијо, имам тринаесет години и сеуште сум невина. Па се прашувам дали мојот татко е нормален???[/B][/INDENT] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Забава
Хумор
Црн Хумор
На врв
Bottom