Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Хумор
Црн Хумор
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Avona Vi" data-source="post: 21417" data-attributes="member: 196"><p><strong><span style="font-family: 'arial'"><span style="font-size: 10px">Докторот оди на визита и ја прашува сестрата.</span></span></strong></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="font-family: 'arial'"><strong>- Сестро, оној човекот што го примивме вчера, што го прегазил валјак, во која соба го сместивте!</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="font-family: 'arial'"><strong>- А да, во 12,13 и 14-та</strong></span></span></p><p></p><p><strong><span style="font-family: 'arial'"><span style="font-size: 10px">Која е разликата меѓу Евреите и извидниците? </span></span></strong></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="font-family: 'arial'"><strong>- Извидниците се враќат од логор.</strong></span></span></p><p></p><p><span style="font-size: 10px"><strong><span style="font-family: 'arial'">Што прави глувонемо детенце без 3 прста</span></strong></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="font-family: 'arial'"><strong>-Дтка</strong></span></span></p><p></p><p><span style="font-size: 10px"><strong><span style="font-family: 'arial'">Како Етиопец патува низ светот?</span></strong></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="font-family: 'arial'"><strong>- Преку факс.</strong></span></span></p><p></p><p><span style="font-size: 10px"><strong><span style="font-family: 'arial'">Тинејџери прават сообраќајка и на едниот од нив доаѓа таткото во болница. Го прашува лекарот : Докторе како е ќерка ми ?? Докторот: Пааа цел живот ке пие од цефка и ке мора да носи штаки. Татково почнува да плаче а докторот му вика : Хахахахах се шалам бе уште вчера умре ! </span></strong></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Avona Vi, post: 21417, member: 196"] [B][FONT=arial][SIZE=2]Докторот оди на визита и ја прашува сестрата.[/SIZE][/FONT][/B] [SIZE=2][FONT=arial][B]- Сестро, оној човекот што го примивме вчера, што го прегазил валјак, во која соба го сместивте![/B][/FONT][/SIZE] [SIZE=2][FONT=arial][B]- А да, во 12,13 и 14-та[/B][/FONT][/SIZE] [B][FONT=arial][SIZE=2]Која е разликата меѓу Евреите и извидниците? [/SIZE][/FONT][/B] [SIZE=2][FONT=arial][B]- Извидниците се враќат од логор.[/B][/FONT][/SIZE] [SIZE=2][B][FONT=arial]Што прави глувонемо детенце без 3 прста[/FONT][/B][/SIZE] [SIZE=2][FONT=arial][B]-Дтка[/B][/FONT][/SIZE] [SIZE=2][B][FONT=arial]Како Етиопец патува низ светот?[/FONT][/B][/SIZE] [SIZE=2][FONT=arial][B]- Преку факс.[/B][/FONT][/SIZE] [SIZE=2][B][FONT=arial]Тинејџери прават сообраќајка и на едниот од нив доаѓа таткото во болница. Го прашува лекарот : Докторе како е ќерка ми ?? Докторот: Пааа цел живот ке пие од цефка и ке мора да носи штаки. Татково почнува да плаче а докторот му вика : Хахахахах се шалам бе уште вчера умре ! [/FONT][/B][/SIZE] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Забава
Хумор
Црн Хумор
На врв
Bottom