Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Хуманост или публицитет?!
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="malo" data-source="post: 358452" data-attributes="member: 1867"><p>Најголеми пофалби за вас и за тебе [USER=446]@JaMi[/USER] , запознаена сум со вашата акција и имав прилика лично да се запознам со некои членки од организацијата кои се навистина прекрасни девојки. За жал тие познанства не се случија затоа што помагав, во последниве неколку години не бев во можност да помогнам, туку мене ми беше пружена помош. Исто така во тој тежок период добив помош и од членови од форумот на кои цел свој живот ке им бидам благодарна.</p><p>Бидејки сум била од таа страна, од страна на социјално загрозена личност, можам да сведочам за тоа колку ваквите дела на добрина значат. </p><p>Без разлика на тоа дали помагате јавно или анонимно, добро е што ве има. Ете ние кои не поминуваме баш најдбро во животот, благодарни сме што постоите.</p><p>А еден ден, кога ке застанеме цврсто на нозе, благодарение и на вашите хумани дела, и ние ке помагаме и ке ја продолжиме вашата мисија.</p><p></p><p>Инаку и покрај лошата финансиска состојба, желбата да се помогне и мене не ме напушта, па низ сите овие години изнаоѓам начини како може да се помогне и на оние кои имаат помалку од нас. Досега имам вдомено многу бездомни животни, дел од нив биле болни или повредени, сме ги лекувале дома или на ветеринар, понекогаш со помош на здруженијата за заштита на животни. Некои од нив се вдомени, некои за жал починаа, а некои се сеуште со нас.</p><p>Неколку години по ред учествуваме на хуманитарни базари и дел од својата заработка ја даваме во донации, пред нова година организирав и една хуманитарна работилница заедно со повеке пријатели ракотворци и самохрани мајки, целта беше да ги научиме мајките да ракотворат за да можат да вадат некој денар плус, им дониравме материјали за работа и во моментов бараме некој кој ке ни одстапи бесплатен простор за да се одржи базар каде што мајките ке ги изложат и продаваат ракотворбите кои ги изработија. </p><p>Во моментов дома имам собрано облека која веке им е мала на моите деца и мои алишта кои не ги носам, планирав кога ке ја исперам и средам да ја донирам кај вас [USER=446]@JaMi[/USER] .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="malo, post: 358452, member: 1867"] Најголеми пофалби за вас и за тебе [USER=446]@JaMi[/USER] , запознаена сум со вашата акција и имав прилика лично да се запознам со некои членки од организацијата кои се навистина прекрасни девојки. За жал тие познанства не се случија затоа што помагав, во последниве неколку години не бев во можност да помогнам, туку мене ми беше пружена помош. Исто така во тој тежок период добив помош и од членови од форумот на кои цел свој живот ке им бидам благодарна. Бидејки сум била од таа страна, од страна на социјално загрозена личност, можам да сведочам за тоа колку ваквите дела на добрина значат. Без разлика на тоа дали помагате јавно или анонимно, добро е што ве има. Ете ние кои не поминуваме баш најдбро во животот, благодарни сме што постоите. А еден ден, кога ке застанеме цврсто на нозе, благодарение и на вашите хумани дела, и ние ке помагаме и ке ја продолжиме вашата мисија. Инаку и покрај лошата финансиска состојба, желбата да се помогне и мене не ме напушта, па низ сите овие години изнаоѓам начини како може да се помогне и на оние кои имаат помалку од нас. Досега имам вдомено многу бездомни животни, дел од нив биле болни или повредени, сме ги лекувале дома или на ветеринар, понекогаш со помош на здруженијата за заштита на животни. Некои од нив се вдомени, некои за жал починаа, а некои се сеуште со нас. Неколку години по ред учествуваме на хуманитарни базари и дел од својата заработка ја даваме во донации, пред нова година организирав и една хуманитарна работилница заедно со повеке пријатели ракотворци и самохрани мајки, целта беше да ги научиме мајките да ракотворат за да можат да вадат некој денар плус, им дониравме материјали за работа и во моментов бараме некој кој ке ни одстапи бесплатен простор за да се одржи базар каде што мајките ке ги изложат и продаваат ракотворбите кои ги изработија. Во моментов дома имам собрано облека која веке им е мала на моите деца и мои алишта кои не ги носам, планирав кога ке ја исперам и средам да ја донирам кај вас [USER=446]@JaMi[/USER] . [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Хуманост или публицитет?!
На врв
Bottom