Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Наука
Социологија
Хуманитарност или лична реклама?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Хоуп*" data-source="post: 274429" data-attributes="member: 2740"><p>Кога е спомната Есма, се сетив на една случка, па во склоп е на муабетот да ви раскажам.</p><p></p><p>Во средно за Божиќ бевме во домот за деца без родители, а таму беа Есма и Бранко Црвенковски како гости што донирале пакетчиња. Со една гарда камери позади нив.</p><p>За Есма ми беше муабетов...</p><p></p><p>Додека камерата беше уклучена, Есма плаче за судбината на детето што го држи во скут, ветува посвојување, подобрување, подобра судбина... Дојде време за пауза на новинарите, излегоа надвор на цигара, не остана ни една камера уклучена, а детево остана кај Есма, па почна да ја гушка, а оваа мртва ладна му рече "ај оди сега таму не досадувај веќе".</p><p>И после бараш хуманисти па посебно јавни личности. Кога кралицата на добрите дела е кралица на лицемерието, што останува од други.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Хоуп*, post: 274429, member: 2740"] Кога е спомната Есма, се сетив на една случка, па во склоп е на муабетот да ви раскажам. Во средно за Божиќ бевме во домот за деца без родители, а таму беа Есма и Бранко Црвенковски како гости што донирале пакетчиња. Со една гарда камери позади нив. За Есма ми беше муабетов... Додека камерата беше уклучена, Есма плаче за судбината на детето што го држи во скут, ветува посвојување, подобрување, подобра судбина... Дојде време за пауза на новинарите, излегоа надвор на цигара, не остана ни една камера уклучена, а детево остана кај Есма, па почна да ја гушка, а оваа мртва ладна му рече "ај оди сега таму не досадувај веќе". И после бараш хуманисти па посебно јавни личности. Кога кралицата на добрите дела е кралица на лицемерието, што останува од други. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Наука
Социологија
Хуманитарност или лична реклама?
На врв
Bottom