Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Досие X на форумот
Астрологија
Хороскопот и раскинувањето
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="The_countess" data-source="post: 114667" data-attributes="member: 1204"><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #444444"><strong>СТРЕЛЕЦ</strong></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #444444">Вечните оптимисти и идеалисти во ваквите ситуации за момент ќе се смират. Иако врската често им претставувала пречка кон слободата што најмногу ја посакуваат, сега се чувствителни на големата осаменост. Меѓутоа, тие се мајстори да се издигнат над секоја ситуација и да го набљудуваат животот од филозофска гледна точка. Ќе ги спакува куферите и ќе тргне во нови авантури. Ќе има неодолива потреба да бидат опкружени со пријатели за да го избегнат чувството на осаменост. Лесно можат да завршат во прегратките на некоја сосема непозната личност, а после тоа да се чувствуваат лошо. И така, тагата ќе помине.</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #444444"><strong>Совет за пријателите на Стрелците</strong><strong>:</strong> Вашиот пријател ќе се однесува чудно, често ќе биде расположен за критики и препукувања. Бидете покрај него, чувајте го, помогнете му што побрзо да стане оној стариот пријател без кој живот би бил многу, многу монотон.</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #444444"><strong>ЈАРЕЦ</strong></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #444444">Иако изгледаат како одлично да го поднесуваат раскинувањето, тие всушност се здрмани до темел. Нешто што со години го граделе сега се урнало и тоа тешко го поднесуваат. Нема да ги видите дека многу се жалат и јадосуваат, повеќе сакаат да патат во самотија и да не ги тормозат останатите. Сакаат да останат смирени и прибрани дури и во вакви ситуации. Тие одлично знаат дека времето ги лечи раните. Најефикасно за нив е да побараат спас во работата, како и да се дружат со пријателите и роднините.</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #444444"><strong>Совет за пријателите на Јарците</strong><strong>:</strong> Однесувајте се како ништо да не се случило, затоа што јарците не сакаат да ги сожалуваат. Разговарајте за тоа само на нивна иницијатива. Не им дозволувајте да се осамат, измислете некаква причина да ги извлечете од дома.</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #444444"><strong>ВОДОЛИЈА</strong></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #444444">Водолиите не го прифаќаат раскинувањето лесно и сакаат да останат барем пријатели со поранешниот партнер. На тој начин агонијата продолжува додека конечно не сфатат дека е крај. Најдобро е времето да го минат во друштво на пријателите, да разговараат за тоа, да добиваат совети, но се на се ќе сфатат дека не се сами и тоа многу ќе им значи.</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #444444"><strong>Совет за пријателите на Водолиите</strong>: Вашиот весел пријател е тажен и имате задача да го развеселите. Предложете му нешто откачено. Ако не скокал со падобран од авион, сега е време за тоа. Тоа ќе му помогне да се почувствува жив и тагата ќе исчезне.</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #444444"><strong>РИБИ</strong></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #444444">Веќе подолго време чувствувате дека е крај и сега конечно се случи. Ви се урнаа сништата и мислите дека не можете да живеете без саканата/саканиот. Не знаете што да правите, дали тагата да ја изгасите во море од алкохол. Овде клучен збор е верба. Сега кога се ви исчезна, треба да ја разбудите вербата во себе, вербата во љубовта. Ви се чини скоро невозможно. Напишете најубава љубовна песна, ставете ја во шише и пуштете ја во река. Ќе видите, ќе се случи магија.</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #444444"><strong>Совет за пријателите на Рибите</strong><strong>:</strong> Будно внимавајте на својот пријател затоа што лесно може да направи глупост. Не верувајте му ако каже дека е добро затоа што веќе во следниот момент може да се најде на дното. Престојот покрај вода најмногу би му годел.</span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="The_countess, post: 114667, member: 1204"] [SIZE=12px][FONT=Arial][COLOR=#444444][B]СТРЕЛЕЦ[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=Arial][COLOR=#444444]Вечните оптимисти и идеалисти во ваквите ситуации за момент ќе се смират. Иако врската често им претставувала пречка кон слободата што најмногу ја посакуваат, сега се чувствителни на големата осаменост. Меѓутоа, тие се мајстори да се издигнат над секоја ситуација и да го набљудуваат животот од филозофска гледна точка. Ќе ги спакува куферите и ќе тргне во нови авантури. Ќе има неодолива потреба да бидат опкружени со пријатели за да го избегнат чувството на осаменост. Лесно можат да завршат во прегратките на некоја сосема непозната личност, а после тоа да се чувствуваат лошо. И така, тагата ќе помине.[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=Arial][COLOR=#444444][B]Совет за пријателите на Стрелците[/B][B]:[/B] Вашиот пријател ќе се однесува чудно, често ќе биде расположен за критики и препукувања. Бидете покрај него, чувајте го, помогнете му што побрзо да стане оној стариот пријател без кој живот би бил многу, многу монотон.[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=Arial][COLOR=#444444][B]ЈАРЕЦ[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=Arial][COLOR=#444444]Иако изгледаат како одлично да го поднесуваат раскинувањето, тие всушност се здрмани до темел. Нешто што со години го граделе сега се урнало и тоа тешко го поднесуваат. Нема да ги видите дека многу се жалат и јадосуваат, повеќе сакаат да патат во самотија и да не ги тормозат останатите. Сакаат да останат смирени и прибрани дури и во вакви ситуации. Тие одлично знаат дека времето ги лечи раните. Најефикасно за нив е да побараат спас во работата, како и да се дружат со пријателите и роднините.[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=Arial][COLOR=#444444][B]Совет за пријателите на Јарците[/B][B]:[/B] Однесувајте се како ништо да не се случило, затоа што јарците не сакаат да ги сожалуваат. Разговарајте за тоа само на нивна иницијатива. Не им дозволувајте да се осамат, измислете некаква причина да ги извлечете од дома.[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=Arial][COLOR=#444444][B]ВОДОЛИЈА[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=Arial][COLOR=#444444]Водолиите не го прифаќаат раскинувањето лесно и сакаат да останат барем пријатели со поранешниот партнер. На тој начин агонијата продолжува додека конечно не сфатат дека е крај. Најдобро е времето да го минат во друштво на пријателите, да разговараат за тоа, да добиваат совети, но се на се ќе сфатат дека не се сами и тоа многу ќе им значи.[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=Arial][COLOR=#444444][B]Совет за пријателите на Водолиите[/B]: Вашиот весел пријател е тажен и имате задача да го развеселите. Предложете му нешто откачено. Ако не скокал со падобран од авион, сега е време за тоа. Тоа ќе му помогне да се почувствува жив и тагата ќе исчезне.[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=Arial][COLOR=#444444][B]РИБИ[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=Arial][COLOR=#444444]Веќе подолго време чувствувате дека е крај и сега конечно се случи. Ви се урнаа сништата и мислите дека не можете да живеете без саканата/саканиот. Не знаете што да правите, дали тагата да ја изгасите во море од алкохол. Овде клучен збор е верба. Сега кога се ви исчезна, треба да ја разбудите вербата во себе, вербата во љубовта. Ви се чини скоро невозможно. Напишете најубава љубовна песна, ставете ја во шише и пуштете ја во река. Ќе видите, ќе се случи магија.[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=Arial][COLOR=#444444][B]Совет за пријателите на Рибите[/B][B]:[/B] Будно внимавајте на својот пријател затоа што лесно може да направи глупост. Не верувајте му ако каже дека е добро затоа што веќе во следниот момент може да се најде на дното. Престојот покрај вода најмногу би му годел.[/COLOR][/FONT][/SIZE] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Забава
Досие X на форумот
Астрологија
Хороскопот и раскинувањето
На врв
Bottom