Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Филм
Филмски свет- генерална дискусија (внимание - спојлери!)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="The Tramp" data-source="post: 336020" data-attributes="member: 263"><p>1. Не реков дека мразам мејнстрим, ама некои филмови се претерано оверрејтед. </p><p>2. Штом викаш дека само партизански филмови имало, тогаш нека биде така.</p><p></p><p>Шошенк не пишав дека е крш, туку дека не е најдобар филм како што сите го прават.</p><p>За Блејд Ранер може докторска теза да напишам колку е лош и колку Ридли Скот ко режисер е лош. (Без изгледан Alien зборам). Прво филмот е сај-фај акција, ама толку лоша сценографија има за филм од 1980-тите, пред се го рамњам со Стар Ворс кој е од тој период, ама првиов на вториов може вода да му носи, акцијата жити акција, ко Чак Норис да го гледам како мава, единствено вредно нешто беше визуелно убаво „обоен“. ПС. и досаден беше. </p><p>[USER=2740]@Хоуп*[/USER] со усогласени оцени за 2 филма не значи дека имаме исти вкусови. Друго не знам за што гледате филмови, ама за мене филмовите се светиња и им имам друг пристап кој вие веројатно не го гледате. Друг критериум за оцени за македонски, друг за блокбастери, друг за драми, друг за комедии. Нешто што вие не го правите туку ги ставате у ист кош сите. Филм си е филм, како не било. Затоа секој добитник на Кан (ова рандом го пишав Кан) ви е досаден или не знам што некоја глупа мана ќе му најдете. </p><p>Ова пред се беше за Алтер кој секој филм што ќе го напише му е мастерпис, а секој нов е благоречено срање. И кој напна со Шестоно сетило.</p><p></p><p>Поентата е дека не можеш да гледаш само амерички 30-ти до 80-ти години и да се правиш филмоман, а од друг жанр и продукција филм да не си гледал. Не дека вреѓам некој, ама ко не си гледал филмови од некоја продукција не можеш да кажеш дека не ваља. Нешто што сите скокнаа врз мене и го преумерија во сосема спротивна насока.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="The Tramp, post: 336020, member: 263"] 1. Не реков дека мразам мејнстрим, ама некои филмови се претерано оверрејтед. 2. Штом викаш дека само партизански филмови имало, тогаш нека биде така. Шошенк не пишав дека е крш, туку дека не е најдобар филм како што сите го прават. За Блејд Ранер може докторска теза да напишам колку е лош и колку Ридли Скот ко режисер е лош. (Без изгледан Alien зборам). Прво филмот е сај-фај акција, ама толку лоша сценографија има за филм од 1980-тите, пред се го рамњам со Стар Ворс кој е од тој период, ама првиов на вториов може вода да му носи, акцијата жити акција, ко Чак Норис да го гледам како мава, единствено вредно нешто беше визуелно убаво „обоен“. ПС. и досаден беше. [USER=2740]@Хоуп*[/USER] со усогласени оцени за 2 филма не значи дека имаме исти вкусови. Друго не знам за што гледате филмови, ама за мене филмовите се светиња и им имам друг пристап кој вие веројатно не го гледате. Друг критериум за оцени за македонски, друг за блокбастери, друг за драми, друг за комедии. Нешто што вие не го правите туку ги ставате у ист кош сите. Филм си е филм, како не било. Затоа секој добитник на Кан (ова рандом го пишав Кан) ви е досаден или не знам што некоја глупа мана ќе му најдете. Ова пред се беше за Алтер кој секој филм што ќе го напише му е мастерпис, а секој нов е благоречено срање. И кој напна со Шестоно сетило. Поентата е дека не можеш да гледаш само амерички 30-ти до 80-ти години и да се правиш филмоман, а од друг жанр и продукција филм да не си гледал. Не дека вреѓам некој, ама ко не си гледал филмови од некоја продукција не можеш да кажеш дека не ваља. Нешто што сите скокнаа врз мене и го преумерија во сосема спротивна насока. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Филм
Филмски свет- генерална дискусија (внимание - спојлери!)
На врв
Bottom