Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Филм
Филмски свет- генерална дискусија (внимание - спојлери!)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Struggler" data-source="post: 310033" data-attributes="member: 2427"><p>Го изгледав филмот Dracula Untold. </p><p></p><p>Интересен, ми задржа внимание, бидејќи како мал ги обожавав филмовите со вампири. Но, овде имаше и една контрадикторност, па можеби и една од најважните. Зошто тој што му ја даде моќтта не управуваше со времето како и Влад? И откога вампирите управуваат со времето, првпат гледам ова во филм. Плус неговите луѓе (и како вампири ) нелојални кон него, имаше момент кога сакаа да го убијат затоа што бил чудовиште веќе, а забораваат дека ако не беше тој, ќе умреа сите. (сам се бореше против 1000 луѓе) </p><p>Логика 0. </p><p></p><p>Оценката што ја имаше на една страница каде што го начекав е реална околу 6,5.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Struggler, post: 310033, member: 2427"] Го изгледав филмот Dracula Untold. Интересен, ми задржа внимание, бидејќи како мал ги обожавав филмовите со вампири. Но, овде имаше и една контрадикторност, па можеби и една од најважните. Зошто тој што му ја даде моќтта не управуваше со времето како и Влад? И откога вампирите управуваат со времето, првпат гледам ова во филм. Плус неговите луѓе (и како вампири ) нелојални кон него, имаше момент кога сакаа да го убијат затоа што бил чудовиште веќе, а забораваат дека ако не беше тој, ќе умреа сите. (сам се бореше против 1000 луѓе) Логика 0. Оценката што ја имаше на една страница каде што го начекав е реална околу 6,5. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Филм
Филмски свет- генерална дискусија (внимание - спојлери!)
На врв
Bottom