Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Спорт
Фан клуб Барселона
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Elena" data-source="post: 69464" data-attributes="member: 122"><p style="text-align: left"><span style="font-size: 11px"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #1a1a1a">Јас сум за Барселона. Не сакам да почнам да ги коментирам судиите на натпреварот,само излишни зборови..Многумина не знаат дека БАРСЕЛОНА е најјака. И нема , не постои тим со кој би можела да се рамни..</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 11px"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #1a1a1a">Барселона беше светски шампион 4 години по ред..А со оваа "победа" на Реал .покажаа РеалОВЦИ колку се јаки..само еден гол разлика..</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 11px"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #1a1a1a">Се очекуваат коментари од типот..дека ми е криво..</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 11px"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #1a1a1a">НЕ , НЕ ми е ..нема ни причина затоа што знам дека Барса се најдобри!!</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 11px"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #1a1a1a">А што ако Реал победија еднаш?? Пари ке им дадат на нивните фанови?</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 11px"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #1a1a1a">Како да ти објаснам што е ЉУБОВ ако не навиваш за БАРСЕЛОНА? </span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 11px"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #1a1a1a">Kако да ти кажам што е ТАГА ако не навиваш за БАРСЕЛОНА и кога губи? Kако да ти кажам што е ГНЕВ, кога не и оди на БАРСЕЛОНА? </span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 11px"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #1a1a1a">Како да ти кажам што е ВРЕДНОСТ ако не ги знаеш КАТАЛОНЦИТЕ?</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 11px"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #1a1a1a">Како да ти кажам што е НЕРВОЗА кога БАРСЕЛОНА погодува стативи ?</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 11px"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #1a1a1a">БАРСЕЛОНА Е МОЈОТ ЖИВОТ , СЕ ДРУГО Е САМО ДЕТАЛ..♥ Тоа е мое мислење..</span></span></span></p><p></p><p style="text-align: left"><span style="font-size: 11px"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #1a1a1a">Да се надополнам уште еднаш.. Меси не го покажа најдоброто од себе, штета! Грешка на Гвардиола во составот, Санчез касно влезе даде одма даде гол ама да влезеше порано најверојатно ќе тепавме. И Фабрегас исто. И кај Реал пола состав беше тапа. Требаше се најјаките да се стават од двете екипи и готово. Првиот гол што ни го даде Реал беше ептен на среќа се лизна топката од рацете на Валдез и Пујол го надиграа и падна. Вториот гол беше екстра каков пас на Озил , Голот на Санчез беше одличен . Многу глумеше Роналдо, лигле едно! Не го можам! и други глумеа исто, за разлика од Барса. Аааај еднаш и Реал да тепа, редно беше еј уште 1+ победа на Ел Класико во малкуте. Честито и титула уште од сега, редно беше и таа после толку време. Се гледаме на следен меч. Меси за мене останува најдобар, Санчез е извонреден. Роналдо многу скока,</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 11px"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #1a1a1a"> дека овие ниски ептен педерски се однесува лигушот, а и глуме ле-ле! Игравме добро и всушност имавме храброст да ставиме млади дечки како Тијаго и Тељо. Можеби беше грешка на Гвардиола но за друг пат се надевам дека ќе знае. Сепак, дадовме гол, игравме се боревме цели 90+ минути. Знаете што прават другите тимови да? Би се изгубиле, би загубиле надеж. Но тоа не се случи кај нас. Дававме се од себе цела игра. Јас сум сеуште Каталонец. Ова беше губење со стил . Учете од нас Мадрид, ќе ви треба. Реал 3 години по ред не ја доби Ла Лига. А се надевам дека нема да издржат уште долго. Следната сезона е наша! Visca el Barça!!!♥</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 11px"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #1a1a1a">НЕ ИМ ЗАМЕРУВАЈТЕ НА ФАНОВИТЕ НА РЕАЛ МАДРИД..СЕ РАДУВААТ МОРА..ЕДНАШ ПОБЕДИЛЕ </span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elena, post: 69464, member: 122"] [LEFT][SIZE=11px][FONT=lucida grande][COLOR=#1a1a1a]Јас сум за Барселона. Не сакам да почнам да ги коментирам судиите на натпреварот,само излишни зборови..Многумина не знаат дека БАРСЕЛОНА е најјака. И нема , не постои тим со кој би можела да се рамни..[/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=11px][FONT=lucida grande][COLOR=#1a1a1a]Барселона беше светски шампион 4 години по ред..А со оваа "победа" на Реал .покажаа РеалОВЦИ колку се јаки..само еден гол разлика..[/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=11px][FONT=lucida grande][COLOR=#1a1a1a]Се очекуваат коментари од типот..дека ми е криво..[/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=11px][FONT=lucida grande][COLOR=#1a1a1a]НЕ , НЕ ми е ..нема ни причина затоа што знам дека Барса се најдобри!![/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=11px][FONT=lucida grande][COLOR=#1a1a1a]А што ако Реал победија еднаш?? Пари ке им дадат на нивните фанови?[/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=11px][FONT=lucida grande][COLOR=#1a1a1a]Како да ти објаснам што е ЉУБОВ ако не навиваш за БАРСЕЛОНА? [/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=11px][FONT=lucida grande][COLOR=#1a1a1a]Kако да ти кажам што е ТАГА ако не навиваш за БАРСЕЛОНА и кога губи? Kако да ти кажам што е ГНЕВ, кога не и оди на БАРСЕЛОНА? [/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=11px][FONT=lucida grande][COLOR=#1a1a1a]Како да ти кажам што е ВРЕДНОСТ ако не ги знаеш КАТАЛОНЦИТЕ?[/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=11px][FONT=lucida grande][COLOR=#1a1a1a]Како да ти кажам што е НЕРВОЗА кога БАРСЕЛОНА погодува стативи ?[/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=11px][FONT=lucida grande][COLOR=#1a1a1a]БАРСЕЛОНА Е МОЈОТ ЖИВОТ , СЕ ДРУГО Е САМО ДЕТАЛ..♥ Тоа е мое мислење..[/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=11px][FONT=lucida grande][COLOR=#1a1a1a]Да се надополнам уште еднаш.. Меси не го покажа најдоброто од себе, штета! Грешка на Гвардиола во составот, Санчез касно влезе даде одма даде гол ама да влезеше порано најверојатно ќе тепавме. И Фабрегас исто. И кај Реал пола состав беше тапа. Требаше се најјаките да се стават од двете екипи и готово. Првиот гол што ни го даде Реал беше ептен на среќа се лизна топката од рацете на Валдез и Пујол го надиграа и падна. Вториот гол беше екстра каков пас на Озил , Голот на Санчез беше одличен . Многу глумеше Роналдо, лигле едно! Не го можам! и други глумеа исто, за разлика од Барса. Аааај еднаш и Реал да тепа, редно беше еј уште 1+ победа на Ел Класико во малкуте. Честито и титула уште од сега, редно беше и таа после толку време. Се гледаме на следен меч. Меси за мене останува најдобар, Санчез е извонреден. Роналдо многу скока,[/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT][LEFT][SIZE=11px][FONT=lucida grande][COLOR=#1a1a1a] дека овие ниски ептен педерски се однесува лигушот, а и глуме ле-ле! Игравме добро и всушност имавме храброст да ставиме млади дечки како Тијаго и Тељо. Можеби беше грешка на Гвардиола но за друг пат се надевам дека ќе знае. Сепак, дадовме гол, игравме се боревме цели 90+ минути. Знаете што прават другите тимови да? Би се изгубиле, би загубиле надеж. Но тоа не се случи кај нас. Дававме се од себе цела игра. Јас сум сеуште Каталонец. Ова беше губење со стил . Учете од нас Мадрид, ќе ви треба. Реал 3 години по ред не ја доби Ла Лига. А се надевам дека нема да издржат уште долго. Следната сезона е наша! Visca el Barça!!!♥ НЕ ИМ ЗАМЕРУВАЈТЕ НА ФАНОВИТЕ НА РЕАЛ МАДРИД..СЕ РАДУВААТ МОРА..ЕДНАШ ПОБЕДИЛЕ [/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Спорт
Фан клуб Барселона
На врв
Bottom