Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Спорт
Фан Клуб: Милан
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="NEPOBEDLIV" data-source="post: 54390" data-attributes="member: 658"><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial'">Од тој момент, и новата реализација од пенал на Меси, мене веќе не ми се гледаше она што требаше да биде, а и беше дерби пред судијата да одлучи дека тој треба да ја игра главната улога.</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial'">Влечења за дрес при прекини и корнери имаме на секој натпревар. Кога судијата ќе ги примети пред да се изведе корнерот, тој ги предупредува тие кои во борбата за позиција се борат со раце да си ги приберат. Понекогаш се случува да подели и понекој жолт картон, да ги смири „буткачите“.</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial'">Но, барем јас тоа го немам видено до сега на вака голема сцена и средба од огромна важност (ако некој има видено нека каже), да се досуди пенал додека топката не е во игра, додека трае прекинот. Во ред ќе беше Куиперс да му дадеше жолт картон на Неста, како предупредување, но веројатно и тоа ќе беше престрого.</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial'">Вака, во една секунда холандскиот манга милионите фудбалски фанови кои очекуваа спектакл ги осуди на предвремен крај на дербито, по само 40 минути игра.</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial'">Ваквата негова одлука, уште пред крај на полувремето би влијаела деморализирачки врз било која екипа. Уште ако таа екипа од самиот старт ја сметале за аутсајдер, а сепак успеала да даде гол на Ноу Камп, можам да замислам што се случувало во соблекувалната на Милан во тие 15 минути пауза. </span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="NEPOBEDLIV, post: 54390, member: 658"] [SIZE=15px][FONT=Arial]Од тој момент, и новата реализација од пенал на Меси, мене веќе не ми се гледаше она што требаше да биде, а и беше дерби пред судијата да одлучи дека тој треба да ја игра главната улога.[/FONT][/SIZE] [SIZE=15px][FONT=Arial]Влечења за дрес при прекини и корнери имаме на секој натпревар. Кога судијата ќе ги примети пред да се изведе корнерот, тој ги предупредува тие кои во борбата за позиција се борат со раце да си ги приберат. Понекогаш се случува да подели и понекој жолт картон, да ги смири „буткачите“.[/FONT][/SIZE] [SIZE=15px][FONT=Arial]Но, барем јас тоа го немам видено до сега на вака голема сцена и средба од огромна важност (ако некој има видено нека каже), да се досуди пенал додека топката не е во игра, додека трае прекинот. Во ред ќе беше Куиперс да му дадеше жолт картон на Неста, како предупредување, но веројатно и тоа ќе беше престрого.[/FONT][/SIZE] [SIZE=15px][FONT=Arial]Вака, во една секунда холандскиот манга милионите фудбалски фанови кои очекуваа спектакл ги осуди на предвремен крај на дербито, по само 40 минути игра.[/FONT][/SIZE] [SIZE=15px][FONT=Arial]Ваквата негова одлука, уште пред крај на полувремето би влијаела деморализирачки врз било која екипа. Уште ако таа екипа од самиот старт ја сметале за аутсајдер, а сепак успеала да даде гол на Ноу Камп, можам да замислам што се случувало во соблекувалната на Милан во тие 15 минути пауза. [/FONT][/SIZE] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Спорт
Фан Клуб: Милан
На врв
Bottom