Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Образование
ФОН
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Mystique" data-source="post: 266702" data-attributes="member: 1302"><p>Морав да те цитирам значи....од тие рекла казала коса ми се дига...</p><p></p><p>Само во Македонија се збори овој муабет дека ако студираш на приватен универзитет тоа значи дека со плаќање на партиципацијата ти ја купуваш дипломата. Значи ако такво нешто има на некои приватни универзитети, немојте да ги категоризирате сите дека се такви. Некои (јас) , завршена на Штуловиот, со учење книги од оние професори од вашите државни факултети, бркање просеци, со расправање со професори кои повеќе гледаат што националност си а помалку колку знаеш и слично, ме ужасува мислењето дека сум ја купила дипломата. Стварно од такт ме вади ваквото мислење, зарем нема по државните некои дебили кои не знаат името да си го прочитаат а како со магија ги поминуваат сите колоквиуми испити? па чак што више и мастери стануваат. Секаде има, значи секаде... </p><p></p><p>Секаде има по некои татини синови и мамини мази кои со пари не само факултет туку и се во животот ќе си купат, Маж, семејство, вила, швалер, јахти и сл. </p><p></p><p>Па и Харвард е приватен универзитет, па се подмочуваме за тие што завршиле таму. Леле тој чудо од дете, платил милион долари и завршил на Харвард, стручен, најдобар се нај нај нај. Никој не вика платил па зел диплома. </p><p></p><p>Он топик , Извини што не ти давам одговор на твоето прашање, но мислам дека добро треба да одбереш каде ќе студираш дизајн, зошто сепак битно е да знаеш колку се стручни професорите и колку можат да те научат. Ете <a href="http://forum.crnobelo.com/members/%D0%A5%D0%BE%D1%83%D0%BF.2740/">Хоуп*</a> ти кажа убаво од прва рака... размисли си добро.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mystique, post: 266702, member: 1302"] Морав да те цитирам значи....од тие рекла казала коса ми се дига... Само во Македонија се збори овој муабет дека ако студираш на приватен универзитет тоа значи дека со плаќање на партиципацијата ти ја купуваш дипломата. Значи ако такво нешто има на некои приватни универзитети, немојте да ги категоризирате сите дека се такви. Некои (јас) , завршена на Штуловиот, со учење книги од оние професори од вашите државни факултети, бркање просеци, со расправање со професори кои повеќе гледаат што националност си а помалку колку знаеш и слично, ме ужасува мислењето дека сум ја купила дипломата. Стварно од такт ме вади ваквото мислење, зарем нема по државните некои дебили кои не знаат името да си го прочитаат а како со магија ги поминуваат сите колоквиуми испити? па чак што више и мастери стануваат. Секаде има, значи секаде... Секаде има по некои татини синови и мамини мази кои со пари не само факултет туку и се во животот ќе си купат, Маж, семејство, вила, швалер, јахти и сл. Па и Харвард е приватен универзитет, па се подмочуваме за тие што завршиле таму. Леле тој чудо од дете, платил милион долари и завршил на Харвард, стручен, најдобар се нај нај нај. Никој не вика платил па зел диплома. Он топик , Извини што не ти давам одговор на твоето прашање, но мислам дека добро треба да одбереш каде ќе студираш дизајн, зошто сепак битно е да знаеш колку се стручни професорите и колку можат да те научат. Ете [URL='http://forum.crnobelo.com/members/%D0%A5%D0%BE%D1%83%D0%BF.2740/']Хоуп*[/URL] ти кажа убаво од прва рака... размисли си добро. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Образование
ФОН
На врв
Bottom