Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Кариера
Успешни луѓе
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Sebastian" data-source="post: 172377" data-attributes="member: 269"><p>Доналт Трамп,Бил Гејтс,Стив Џобс...и остали економски магнати кои го освоја светот на еден или на друг...доста интересен начин.Не зборувам за нивните милиони,за нивните фанови,за нивните големи канцеларии и слично...Зборувам за тоа дека успеале да остават белег...ставиле печат.Стив Џобс веќе го нема...но сите го помнат кој беше тој човек со фармерчина и обични патики за трчање и кој застана пред Бил Гејтс и му се спротистави на неговиот "монопол"...Инаку овие така сега ми текна...ако почнам да набројувам колку луѓе стигнале току многу голем успех...ќе треба цела вечер да останиме.Инаку за Макеоднија нема да коментирам...пошто кај нас успехот или се наследува или се постигнува со нелегални работи...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Sebastian, post: 172377, member: 269"] Доналт Трамп,Бил Гејтс,Стив Џобс...и остали економски магнати кои го освоја светот на еден или на друг...доста интересен начин.Не зборувам за нивните милиони,за нивните фанови,за нивните големи канцеларии и слично...Зборувам за тоа дека успеале да остават белег...ставиле печат.Стив Џобс веќе го нема...но сите го помнат кој беше тој човек со фармерчина и обични патики за трчање и кој застана пред Бил Гејтс и му се спротистави на неговиот "монопол"...Инаку овие така сега ми текна...ако почнам да набројувам колку луѓе стигнале току многу голем успех...ќе треба цела вечер да останиме.Инаку за Макеоднија нема да коментирам...пошто кај нас успехот или се наследува или се постигнува со нелегални работи... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Кариера
Успешни луѓе
На врв
Bottom