Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Спорт
УЕФА Лига на шампиони
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="existence" data-source="post: 289345" data-attributes="member: 621"><p>Второ полувреме судијата почна да ги ребра Бенфика, да суди фаули во корист на Јувентус и да дава жолти за ситни контакти. Им исклучи еден играч на Бенфика во 65та некаде, па после Јувентус направија покољ на теренот, крв паѓаше во редовите на Бенфика и судијата не им досуди ни фаул. Јувентус даде гол со 3ца во офсајд ама ете среќа го поништија. Веднаш потоа пред голот на Буфон, Маркович беше буквално соборен и повреден и не му беше досудено ништо. Последната минута од регуларните 90 Погба се обиде да направи ножици од 6-7 метри и го нокаутира Сулејмани, а за малку не го потфати и уште еден играч. Сулејмани отиде надвор поради санирање повреда и Бенфика со -2 играчи. Продолженијата почнаа и после 2 минути судијата покажа уште 5 дополнителни. Последните минути Јувентус пробуваа со 5 играчи во офсајд да погодат и на крајот за малку не примија гол. Судијата ко да ја уплатил Х-1 за милионче.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="existence, post: 289345, member: 621"] Второ полувреме судијата почна да ги ребра Бенфика, да суди фаули во корист на Јувентус и да дава жолти за ситни контакти. Им исклучи еден играч на Бенфика во 65та некаде, па после Јувентус направија покољ на теренот, крв паѓаше во редовите на Бенфика и судијата не им досуди ни фаул. Јувентус даде гол со 3ца во офсајд ама ете среќа го поништија. Веднаш потоа пред голот на Буфон, Маркович беше буквално соборен и повреден и не му беше досудено ништо. Последната минута од регуларните 90 Погба се обиде да направи ножици од 6-7 метри и го нокаутира Сулејмани, а за малку не го потфати и уште еден играч. Сулејмани отиде надвор поради санирање повреда и Бенфика со -2 играчи. Продолженијата почнаа и после 2 минути судијата покажа уште 5 дополнителни. Последните минути Јувентус пробуваа со 5 играчи во офсајд да погодат и на крајот за малку не примија гол. Судијата ко да ја уплатил Х-1 за милионче. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Спорт
УЕФА Лига на шампиони
На врв
Bottom