Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Филм
Треш филмови
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Altaïr" data-source="post: 373230" data-attributes="member: 1548"><p>Бидејќи утре е неработен ден, вечерва пуштив на Едо да видам што има. Знаев дека нема да ме изневерат и ќе имам материјал за темава.</p><p>Вака значи, се работи за јапонски акционен хорор, се вика Versus и е од 2000 година. Филмов значи е за некоја си шума каде умрените воскреснуваат и убиваат се наоколу. На почетокот има двајца затвореници кои бегаат низ шумата, и наидуваат на некои си мафијаши во покушај, тука доаѓаат зомбиња и овие сите се во стилот ех зомби што кyр и ги убиваат. После тоа цел филм мафијашиве се обидуваат да убијат еден од затворениците кој по пат си најде девојка некоја и се обидува да ја спаси, другарчето иначе му е убиено. Е сега, јапонски хорори јас неќам, ама ова ниту е хорор ниту е страшно, крвта е нормално боја ама овие не се потрудиле ич, се гледа баш боја. Друга работа, главниов лик си оди низ шумата си тепа зомбиња си нема гајле. Зомбињава можат да бидат убиени со куршум или ако немаат куршуми може и со бокс или со клоца. Тука се појавува и некојси волшебник или што ти ја знам што е, водач на зомбињава, па се тепаат со главниов.</p><p>Тотална катастрофа.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Altaïr, post: 373230, member: 1548"] Бидејќи утре е неработен ден, вечерва пуштив на Едо да видам што има. Знаев дека нема да ме изневерат и ќе имам материјал за темава. Вака значи, се работи за јапонски акционен хорор, се вика Versus и е од 2000 година. Филмов значи е за некоја си шума каде умрените воскреснуваат и убиваат се наоколу. На почетокот има двајца затвореници кои бегаат низ шумата, и наидуваат на некои си мафијаши во покушај, тука доаѓаат зомбиња и овие сите се во стилот ех зомби што кyр и ги убиваат. После тоа цел филм мафијашиве се обидуваат да убијат еден од затворениците кој по пат си најде девојка некоја и се обидува да ја спаси, другарчето иначе му е убиено. Е сега, јапонски хорори јас неќам, ама ова ниту е хорор ниту е страшно, крвта е нормално боја ама овие не се потрудиле ич, се гледа баш боја. Друга работа, главниов лик си оди низ шумата си тепа зомбиња си нема гајле. Зомбињава можат да бидат убиени со куршум или ако немаат куршуми може и со бокс или со клоца. Тука се појавува и некојси волшебник или што ти ја знам што е, водач на зомбињава, па се тепаат со главниов. Тотална катастрофа. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Филм
Треш филмови
На врв
Bottom