Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Филм
Треш филмови
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Altaïr" data-source="post: 373108" data-attributes="member: 1548"><p>Заборавив на филмовиве се додека не пуштив пред 3 дена на Едо, ај си викам филмче некое ќе дадат ќе утепам време, знам порано даваа не толку лоши колку да заспијам. И седам така почнува некој филм, акција треба да е, Target се вика од 2004 со Стивен Болдвин. Си почнува филмот и што да кажам, значи тоа е нешто скроз забегано, ко да ги терале со сила да глумат. Џабе парите дадени за се тоа да се сними, и на крај што испаднало? Главниов лик утепа неколку души некаде во војна таму, и после некое време братот на еден од тие доаѓа да се одмазди, како да се одмазди? Така што ќе ја киднапира жената на главниов лик. Нормално главниов лик е скаран со жената ама сепак ќе ја спаси, ок ај тоа не е ништо. Ама глумата еј, значи буквално со сила ко да го терале, да му рекле глуми или ќе те убиеме. Трча натаму наваму, се тепа со сите, он се знае и секогаш е чекор пред нив. А овој па другиов што се одмаздува е глуп, тој ништо не знае ама не се ни обидува да го скрие тоа, туку глумата му е во стил да јас сум глупав и еве видете ме. Не знам стварно, скроз забеган филм, обавезно да не го гледате.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Altaïr, post: 373108, member: 1548"] Заборавив на филмовиве се додека не пуштив пред 3 дена на Едо, ај си викам филмче некое ќе дадат ќе утепам време, знам порано даваа не толку лоши колку да заспијам. И седам така почнува некој филм, акција треба да е, Target се вика од 2004 со Стивен Болдвин. Си почнува филмот и што да кажам, значи тоа е нешто скроз забегано, ко да ги терале со сила да глумат. Џабе парите дадени за се тоа да се сними, и на крај што испаднало? Главниов лик утепа неколку души некаде во војна таму, и после некое време братот на еден од тие доаѓа да се одмазди, како да се одмазди? Така што ќе ја киднапира жената на главниов лик. Нормално главниов лик е скаран со жената ама сепак ќе ја спаси, ок ај тоа не е ништо. Ама глумата еј, значи буквално со сила ко да го терале, да му рекле глуми или ќе те убиеме. Трча натаму наваму, се тепа со сите, он се знае и секогаш е чекор пред нив. А овој па другиов што се одмаздува е глуп, тој ништо не знае ама не се ни обидува да го скрие тоа, туку глумата му е во стил да јас сум глупав и еве видете ме. Не знам стварно, скроз забеган филм, обавезно да не го гледате. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Филм
Треш филмови
На врв
Bottom