Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Треба да станам кучка за да некој ме засака?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="МалиСашко" data-source="post: 282968" data-attributes="member: 3817"><p>МЕ ПОВЛЕЧЕ СО МУАБЕТОВ, @[USER=3932]Renata1[/USER] ! </p><p>Никој нема да се преиспита каде згрешил. Некои луѓе се родиле како шупци и такви ќе цркнат! Тоа нешто е лајтмотив во борбата за опстанок. </p><p>Валентајн е само еден обичен незначаен ден за лигавење, фолирање колку некој се сака. Бакнежите, прегратките и подароците се само <strong>нежност/страст</strong>. Тоа не е љубов. Тоа може човек да го прави и со тинејџерка, со постара тетка, со билокаква...</p><p>За да биде љубов треба сите коцки да се сложат. Неможеш ти да направиш „да биде љубов“ помеѓу вас двајцата ако не е така дадено. Исто како што не ја носиш ти одлуката дали ќе бидеш кучка или не. Тоа е одлука што сам животот ти ја наметнува и не можиш против неа.</p><p>Пример ... рецимо... (кучка)... излегуваш в чаршија, се муваш безвезе без ронка совест... ден , два, три... Ако си вистинска кучка во душата тогаш по неколку дена ќе ти „здосади“ и ќе си бараш друг, но ако не си ќе се испозатрескаш и ќе бараш нешто повеќе со него. Не сум во право? Во кои се препозна? Претпоставувам во вторите. </p><p></p><p>Извини што ти навлегов вака аналитички во креативното расположение....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="МалиСашко, post: 282968, member: 3817"] МЕ ПОВЛЕЧЕ СО МУАБЕТОВ, @[USER=3932]Renata1[/USER] ! Никој нема да се преиспита каде згрешил. Некои луѓе се родиле како шупци и такви ќе цркнат! Тоа нешто е лајтмотив во борбата за опстанок. Валентајн е само еден обичен незначаен ден за лигавење, фолирање колку некој се сака. Бакнежите, прегратките и подароците се само [B]нежност/страст[/B]. Тоа не е љубов. Тоа може човек да го прави и со тинејџерка, со постара тетка, со билокаква... За да биде љубов треба сите коцки да се сложат. Неможеш ти да направиш „да биде љубов“ помеѓу вас двајцата ако не е така дадено. Исто како што не ја носиш ти одлуката дали ќе бидеш кучка или не. Тоа е одлука што сам животот ти ја наметнува и не можиш против неа. Пример ... рецимо... (кучка)... излегуваш в чаршија, се муваш безвезе без ронка совест... ден , два, три... Ако си вистинска кучка во душата тогаш по неколку дена ќе ти „здосади“ и ќе си бараш друг, но ако не си ќе се испозатрескаш и ќе бараш нешто повеќе со него. Не сум во право? Во кои се препозна? Претпоставувам во вторите. Извини што ти навлегов вака аналитички во креативното расположение.... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Треба да станам кучка за да некој ме засака?
На врв
Bottom