Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Музика
Изведувачи
Тоше Проески
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Ghtalpo" data-source="post: 154121" data-attributes="member: 526"><p>Зашто не успеваат скоро сите теми за некоја група или пеач на форумов или поточно имаат краток век.</p><p>Затоа што секој си мисли дека со тоа што ќе става видеа од артистот не просветлил,вака се губи смислата на темата во куп видеа.</p><p></p><p>Погоре [USER=229]Electra[/USER] пишала а јас ќе додадам некои работи.</p><p>Тоше на самите почетоци па се до неговата смрт имаше горе доле се исти фанови и грото од народот не го обожаваше нај нај.</p><p>Памтам кога требаше да му идам на последниот концерт пред да погине во несреќата со ланци ме однесоа кај него од толку што негодував дека јас неќам да идам и никад не сум го ни слушал.</p><p>Поголем чекор направи кога од нежен и женствен пеач почна да биднува помажествен и порокерки настроен во подоцнежните албуми па малце публиката му се прошири дури и самиот после изјави дека он го сака рокот и неќе да се фолира со песни што пред тоа ги пееше како на пример "Твојте бакнежи на мојте бели кошули" и на спотот со една теоважа на стомакот што беше јако патетично за гледање.</p><p>Факт е дека македонскиот народ никогаш не го испочитува до крај па имаше и опструкции за евровизија да не му пишуваат песни и така натака.</p><p>Ако јас пред пет години во парк седејќи кажев дека го слушам Тоше ќе ме погледнеа сите попреку ќе кажеа сите по некој ваков или таков коментар за него ама сигурно немаше да бидам кул како сега кога секој втор јавно се фали како бил најдобар.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ghtalpo, post: 154121, member: 526"] Зашто не успеваат скоро сите теми за некоја група или пеач на форумов или поточно имаат краток век. Затоа што секој си мисли дека со тоа што ќе става видеа од артистот не просветлил,вака се губи смислата на темата во куп видеа. Погоре [USER=229]Electra[/USER] пишала а јас ќе додадам некои работи. Тоше на самите почетоци па се до неговата смрт имаше горе доле се исти фанови и грото од народот не го обожаваше нај нај. Памтам кога требаше да му идам на последниот концерт пред да погине во несреќата со ланци ме однесоа кај него од толку што негодував дека јас неќам да идам и никад не сум го ни слушал. Поголем чекор направи кога од нежен и женствен пеач почна да биднува помажествен и порокерки настроен во подоцнежните албуми па малце публиката му се прошири дури и самиот после изјави дека он го сака рокот и неќе да се фолира со песни што пред тоа ги пееше како на пример "Твојте бакнежи на мојте бели кошули" и на спотот со една теоважа на стомакот што беше јако патетично за гледање. Факт е дека македонскиот народ никогаш не го испочитува до крај па имаше и опструкции за евровизија да не му пишуваат песни и така натака. Ако јас пред пет години во парк седејќи кажев дека го слушам Тоше ќе ме погледнеа сите попреку ќе кажеа сите по некој ваков или таков коментар за него ама сигурно немаше да бидам кул како сега кога секој втор јавно се фали како бил најдобар. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Музика
Изведувачи
Тоше Проески
На врв
Bottom