Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Филм
Топ 10 филмови изгледани во 2015
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Io Sono" data-source="post: 338389" data-attributes="member: 6217"><p><strong>1. Star Wars VII - The Force Awakens</strong></p><p><strong>2. Whiplash</strong></p><p><strong>3. Mad Max: Fury Road</strong></p><p><strong>4. The Martian</strong></p><p><strong>5. The Immitation Game</strong></p><p></p><p>Тоа ми се топ 5 од вкупно десетина изгледани во 2015. Како што можете да видите повеќето се блокбастери што нема врска со мојот вкус колку што има врска со тоа што немам повеќе време за филмови по дома. Повремено одам до кино а таму тоа е што е, не е некој преголем избор. Star Wars ми направи мерак како фан а Whiplash е перфектен нискобуџетен филм и доказ дека не треба многу пари за да се направи ремек-дело.</p><p></p><p>Се надевам на повеќе време оваа година, има доста филмови за кои се зборува во моментов и сакам да ги изгледам Spotlight, The Revenant, Hateful 8 итн...</p><p></p><p>ЕДИТ:</p><p>Interstellar и Dawn of the Planet of the Apes ми се изгледани на крајот на 2014 иначе ќе беа во врвот на листата.</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>Откриена од поодамна. Another Earth е најдобар филм од листата, победник на Sundance фестивалот за независни филмови, ако се сеќавам добро...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Io Sono, post: 338389, member: 6217"] [B]1. Star Wars VII - The Force Awakens 2. Whiplash 3. Mad Max: Fury Road 4. The Martian 5. The Immitation Game[/B] Тоа ми се топ 5 од вкупно десетина изгледани во 2015. Како што можете да видите повеќето се блокбастери што нема врска со мојот вкус колку што има врска со тоа што немам повеќе време за филмови по дома. Повремено одам до кино а таму тоа е што е, не е некој преголем избор. Star Wars ми направи мерак како фан а Whiplash е перфектен нискобуџетен филм и доказ дека не треба многу пари за да се направи ремек-дело. Се надевам на повеќе време оваа година, има доста филмови за кои се зборува во моментов и сакам да ги изгледам Spotlight, The Revenant, Hateful 8 итн... ЕДИТ: Interstellar и Dawn of the Planet of the Apes ми се изгледани на крајот на 2014 иначе ќе беа во врвот на листата. Откриена од поодамна. Another Earth е најдобар филм од листата, победник на Sundance фестивалот за независни филмови, ако се сеќавам добро... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Филм
Топ 10 филмови изгледани во 2015
На врв
Bottom