Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Фамилија и семејство
Семејство
Тинејџери-родители
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Caci" data-source="post: 214146" data-attributes="member: 212"><p><span style="font-family: 'Arial'">Со оглед на тоа дека чекам бебе, иако ќе биде машко, се замислувам во оваа ситуација, искрено не би сакала тоа да се случи, ќе гледам на децата да им пренесам доволно знаење во врска со сексот, иако веќе генерациите се многу понапредни, сепак ќе гледам што порано да го започнам тој разговор со нив, за да не биде после тоа, ама не сакав, ама вака беше... мислам дека треба и да се воведе сексулано образование и во училиштата, бидејќи има и многу родители кои не сакаат да зборуваат со нивните деца за оваа тема, еве пример се моите родители, кои никогаш не ми отворија тема за секс, јас се научив се сама, ама имав доволно свест... но доколку се случи ќерка ми/ синот станат родители на тие години, има да си ги гледат децата, во никоја случај опцијата нема да биде абортус, јас ќе го чувам ако треба тоа дете, но нема да се случи абортус... имав една школска остана бремена на 15 години, се породи на 16, и пак си живее како што треба на тие години, си излегуваат, децата ги чуват родителите, знам и друг случај каде таткото и мајката се по 16 години и сакајќи го направиле бебето... </span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Caci, post: 214146, member: 212"] [FONT=Arial]Со оглед на тоа дека чекам бебе, иако ќе биде машко, се замислувам во оваа ситуација, искрено не би сакала тоа да се случи, ќе гледам на децата да им пренесам доволно знаење во врска со сексот, иако веќе генерациите се многу понапредни, сепак ќе гледам што порано да го започнам тој разговор со нив, за да не биде после тоа, ама не сакав, ама вака беше... мислам дека треба и да се воведе сексулано образование и во училиштата, бидејќи има и многу родители кои не сакаат да зборуваат со нивните деца за оваа тема, еве пример се моите родители, кои никогаш не ми отворија тема за секс, јас се научив се сама, ама имав доволно свест... но доколку се случи ќерка ми/ синот станат родители на тие години, има да си ги гледат децата, во никоја случај опцијата нема да биде абортус, јас ќе го чувам ако треба тоа дете, но нема да се случи абортус... имав една школска остана бремена на 15 години, се породи на 16, и пак си живее како што треба на тие години, си излегуваат, децата ги чуват родителите, знам и друг случај каде таткото и мајката се по 16 години и сакајќи го направиле бебето... [/FONT] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Фамилија и семејство
Семејство
Тинејџери-родители
На врв
Bottom