Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Тешки за сакање
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="True_Blood" data-source="post: 70446" data-attributes="member: 310"><p>Првично, навистина ми е глупаво што „ препишувате “ од други сајтови.</p><p>Нејсе...</p><p></p><p>Дали сум тешка за сакање?</p><p>Не сум. Им давам прилика да ме сакаат оние со кои пронаоѓам иста фреквенција, оние со кои хемијата лебди врз заедничките интереси.</p><p></p><p>Сигурно би му била неиздржлива на некој кој сака секој викенд сака да кмиши во некоја задимена биртија, и да се облизнува врз ребрата со Скопско, и да блее во цицињата на некоја Сека Алексович.</p><p>Најверојатно не би му била воопшто интересна на некој,чиј интерес за духовно надградување после Зоки Поки запрело...</p><p>И така натаму..</p><p></p><p>Значи луѓето со слични гледишта, имаат подготвен терен за комуникација, разбирање и љубов. Во главно.</p><p></p><p>И мојот партнер, не сакам нормално да биде пионче кое ќе клима со главата на се што ќе кажам, далеку било.</p><p>Сакам да имаме теми на кои ќе се контраме, нормално интелектуално, не како во чавкарница, партнер кој си гледа подалеку од носот, што своето лупање со тупаница на маса го има оставено, на оние со ај кју рамно на мојот конфекциски број..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="True_Blood, post: 70446, member: 310"] Првично, навистина ми е глупаво што „ препишувате “ од други сајтови. Нејсе... Дали сум тешка за сакање? Не сум. Им давам прилика да ме сакаат оние со кои пронаоѓам иста фреквенција, оние со кои хемијата лебди врз заедничките интереси. Сигурно би му била неиздржлива на некој кој сака секој викенд сака да кмиши во некоја задимена биртија, и да се облизнува врз ребрата со Скопско, и да блее во цицињата на некоја Сека Алексович. Најверојатно не би му била воопшто интересна на некој,чиј интерес за духовно надградување после Зоки Поки запрело... И така натаму.. Значи луѓето со слични гледишта, имаат подготвен терен за комуникација, разбирање и љубов. Во главно. И мојот партнер, не сакам нормално да биде пионче кое ќе клима со главата на се што ќе кажам, далеку било. Сакам да имаме теми на кои ќе се контраме, нормално интелектуално, не како во чавкарница, партнер кој си гледа подалеку од носот, што своето лупање со тупаница на маса го има оставено, на оние со ај кју рамно на мојот конфекциски број.. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Тешки за сакање
На врв
Bottom