Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Тешки за сакање
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Coelho" data-source="post: 70371" data-attributes="member: 896"><p><span style="font-family: 'trebuchet MS'"><strong><span style="font-size: 12px">Дали вие сте тешки за сакање?</span></strong></span></p><p>Не можам сам да кажам дали сум тежок за сакање, тоа ќе го оставам на другите. Но, се трудам да сум добра личност.</p><p></p><p><span style="font-family: 'trebuchet MS'"><strong><span style="font-size: 12px">Дали се пронаогате во текстот или вашиот карактер е сосема поинаков?</span></strong></span></p><p>Не се пронајдов во текстот.</p><p></p><p><span style="font-family: 'trebuchet MS'"><strong><span style="font-size: 12px">Каков партнер преферирате?</span></strong></span> <strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'trebuchet MS'">Искрен до степен на кажување и на суровата вистина, или да бидете излажени само да избегнете конфликт?</span></span></strong></p><p>Ништо ублажено и ништо преовеличено. Нормална искреност, иако знам дека понекогаш ќе боли и можно е да настане голема кавга.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Coelho, post: 70371, member: 896"] [FONT=trebuchet MS][B][SIZE=3]Дали вие сте тешки за сакање?[/SIZE][/B][/FONT] Не можам сам да кажам дали сум тежок за сакање, тоа ќе го оставам на другите. Но, се трудам да сум добра личност. [FONT=trebuchet MS][B][SIZE=3]Дали се пронаогате во текстот или вашиот карактер е сосема поинаков?[/SIZE][/B][/FONT] Не се пронајдов во текстот. [FONT=trebuchet MS][B][SIZE=3]Каков партнер преферирате?[/SIZE][/B][/FONT] [B][SIZE=3][FONT=trebuchet MS]Искрен до степен на кажување и на суровата вистина, или да бидете излажени само да избегнете конфликт?[/FONT][/SIZE][/B] Ништо ублажено и ништо преовеличено. Нормална искреност, иако знам дека понекогаш ќе боли и можно е да настане голема кавга. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Тешки за сакање
На врв
Bottom